Nejúspěšnější výtvarníci ze škol a školek z celého okresu byli oceněni. Jejich díla jsou k vidění k chomutovské knihovně
Výherci výtvarné soutěže. Foto: Jitka Fárová
Chomutov

Chomutov – Ve středu 28. června se s atriu chomutovské knihovny konala akce Dobrovolného svazu obcí Chomutovska. Uskutečnilo se při ní slavnostní předání cen vítězům, kteří získali nejvíce hlasů ve výtvarné soutěži „Můj/náš svět“.


„Jsem úplně nadšená, že přichází tolik lidí se podívat na tuto akci. Chtěla bych hlavně poděkovat dětem za nádherné obrázky, které nás vždy potěší,“ řekla v úvodu Lenka Kynčilová z Dobrovolného svazu obcí Chomutovska.
Po úvodních slovech vystoupily děti z MŠ Pohádka se svou operetkou Budulínek.

Poté následovalo samotné ocenění tří nejúspěšnějších malých výtvarníků z mateřinek a základních škol. Nejvíce hlasů soutěžících z mateřských škol získaly obrázky těchto autorů: 1. Dominik Svoboda 6 let, 2. Jan Lhoták 6 let, 3. Klára Fárová, 6 let. Mezi výtvarníky základních škol nejvíce zaujaly kresby těchto dětí: 1. Tomáš Chorváth, 10 let, 2. Kristýna Burešová, 11 let, 3. Ella Kindermannová, 7 let.

Na závěr vystoupili školáci ze ZŠ Strupčice s tanečním vystoupením na píseň „Ať je hudba tvůj lék“ od skupiny Lunetic.

Výtvarná díla můžou zájemci vidět výstavě, která je u Dětského oddělení ve druhém patře chomutovské knihovny.

Chomutov výstava lidi

chomutov výstava divadlo

chomutov výstava lunetic

chomutov výstava obrázky2

chomutov výstava obrázky 3

chomutov výstava vítězné obrázky

chomutov výstava vítězné obrázky 2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru