Opustí Minčev Spartu po 3 letech kvůli Championship? Zájem o Bulhara je údajně na King Power Stadium

Opustí Minčev Spartu po 3 letech kvůli Championship? Zájem o Bulhara je údajně na King Power Stadium

Protože se Leicester City poroučel o soutěž níž do Championship, v příští sezoně 2023/2024 ho čekají bitvy s týmy jako Birmingham City, Blackburn, Coventry, Ipswich, Leeds či Watford.

Ještě předtím ale čekají na "lišky" z King Power Stadium červencové přáteláky s Northamptonem, Leuvenem, Tottenhamem nebo Liverpoolem.

Protože je momentálně odpadlík z Premier League podle bulharského tisku spojován s dvaadvacetiletým ofenzivním univerzálem Martinem Yankovem Minčevem, kdo ví, ale třeba by u toho mohl být právě už i rychlonohý sparťan, jenž je součástí českého prostředí již tři roky.

Ohledně dvanáctinásobného reprezentanta Bulharska hovoří zdroje eFotbal.cz o přestupové sumě sedm milionů eur, což se však vzhledem k tomu, že má na Letné smlouvu už jen do 30. června 2024, může zdát lehce přestřelené.

A co víc - když je někdo na radaru, nebo si ho zájemce takzvaně oťukává, ještě to neznamená, že už se vyjednává o osobních podmínkách a že jsou oba kluby v kontaktu. Pakliže by ale úřadující mistr FORTUNA:LIGY prodal například jiného mladíka Tomáše Čvančaru, je nepravděpodobné, že by se chtěl zbavit ještě dalšího ofenzivního hráče.

To vše i přesto, že je se slavným "S" už nějaký čas spojován také třiadvacetiletý liberecký kanonýr Victor Olatunji, který se na českou nejvyšší soutěž adaptoval velmi rychle a svých prvních 1214 odehraných minut ve zdejších podmínkách se mu podařilo přetavit v osm přesných zásahů.

P.S: Blízko Leicesteru má být sedmadvacetiletý záložník Harry Winks, jenž zatím naposledy působil v Sampdorii Janov.

Sňozíka čeká po misi v druholigové Příbrami velmi atraktivní výzva v podobě Sparty