Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Čelní střet dvou vozů, v obou cestovaly i děti

U dopravní nehody zasahují všechny záchranné složky, silnice je uzavřena

30. června 2023 11:09 , aktualizace 12:26

Doprava Nehody


     Dnes před jedenáctou hodinou dopoledne došlo u Chocenic nedaleko Nepomuku k dopravní nehodě, při které se střetly dva osobní vozy.
     Z místa bylo hlášeno více zraněných bohužel včetně několika dětí, takže k nehodě vyrazily všechny záchranné složky. 

     Hasiči zajistili místo události, zlikvidovali uniklé provozní kapaliny a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali dva dospělé a dvě děti.

     "Tři výjezdové skupiny ZZS transportují z místa nehody ženy narozené v letech 1988 a 1981 a dvě nezletilé osoby. Všichni účastníci utrpěli lehké až středně těžké zranění a jsou při vědomí," uvedli záchranáři.

     Silnice je v místě zásahu uzavřena, okolnosti nehody šetří policisté. Čekáme na jejich zprávu a po obdržení ji do článku doplníme.

Aktualizace:

     "Řidička narozená 1981 jela s vozem Ford Ka od Chocenic na Plzeň, v Kotousovově odbočovala vlevo na Drahkov a nedala přednost protijedoucímu vozidlu Škoda Rapid, které řídila řidička narozená v roce 1988. Ve voze Ford Ka byl s řidičkou chlapec narozený v roce 2016, ve druhém vozidle s řidičkou cestovali dva chlapci narození v letech 2018 a 2012. Obě řidičky měly dechové zkoušky s negativním výsledkem," popsala nám nehodu mluvčí policie.

Foto: HZS, KP

 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.