Zde může být vaše reklama.

Bývalý manažer SK Sigma Martin Rak je výkonným ředitelem STES

Martin Rak je výkonným ředitelem STES

foto: fotbal.cz

30. 06. 2023 - 16:01

Novým výkonným ředitelem STES, čili obchodní a marketingové dceřiné společnosti FAČR, se od 1. července stává Martin Rak. Přichází z Baníku Ostrava, kde pracoval od roku 2018. Olomoucký rodák ještě předtím působil dlouhé roky jako marketingový manažer SK Sigma Olomouc. O jeho jmenování informoval server fotbal.cz.

S nástupem Martina Raka byl dne 22. června srozuměn na svém jednání Výkonný výbor FAČR. Přichází na základě jednomyslného rozhodnutí představenstva STES, funkce výkonného ředitele společnosti nebyla od dubna obsazena. „Od tohoto kroku si slibujeme zejména vyšší výkonnost STES. Angažujeme odborníka, který je dlouhodobě znalý nejen marketingového prostředí, ale výborně se orientuje i v prostředí fotbalovém. Děkujeme Baníku Ostrava a jeho majiteli Václavu Brabcovi za vstřícné jednání i za to, že nebránil Martinu Rakovi v cestě za novou výzvou,“ řekl předseda FAČR a předseda představenstva STES Petr Fousek pro fotbal.cz.

Martin Rak pracoval v posledních více než pěti letech na podobných pozicích v Baníku Ostrava. Předtím působil v Sigmě Olomouc a manažerské pozice zastával i mimo fotbalové prostředí. „Na novou práci se velmi těším, je to pro mě velká výzva. Děkuju představenstvu za důvěru a doufám, že ji nezklamu,“ řekl Martin Rak.

Další články