Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Čelní střet dvou aut

Dnes zasahovaly záchranné složky u dvou čelních střetů osobních vozů, ke kterým došlo téměř zároveň

30. června 2023 18:40 , aktualizace 18:41

Doprava Nehody Záchranáři


Dnes zasahovaly záchranné složky u dvou čelních střetů osobních vozů, ke kterým došlo téměř zároveň:

     Před půl jedenáctou dopoledne došlo na silnici mezi Mýtem a Holoubkovem na Rokycansku k dopravní nehodě, při které se čelně střetly dva osobní vozy.

     Z místa bylo hlášeno několik zraněných i to, že ve voze cestovaly děti, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Záchranáři si do péče převzali dva zraněné muže. Žena a dvě děti, které s ní ve vozidle cestovaly, vyvázly z nehody bez zranění. "Muže narozené v letech 1988 a 1996 záchranáři transportovali s lehčími zraněními do nemocnice v Rokycanech," uvedla nám tisková mluvčí záchranářů.

     "Řidič narozený v roce 1996 s vozem Opel Insignia vyjížděl od čerpací stanice a odbočoval vpravo na Holoubkov, přičemž nedal přednost protijedoucímu vozu Volvo XC60 řidičky narozené v roce 1982, která jela od Holoubkova na Mýto a předjížděl pomaleji jedoucí vozidlo, načež došlo k čelnímu střetu," popsal nehodu tiskový mluvčí policie s tím, že ve voze Opel cestoval spolujezdec narozený v roce 1988 a ve voze Volvo s řidičkou cestovaly dvě děti narozené v letech 2010 a 2021.


K druhému čelnímu střetu došlo o pár minut později

Čelní střet dvou vozů, v obou cestovaly i děti

     Dnes před jedenáctou hodinou dopoledne došlo u Chocenic nedaleko Nepomuku k dopravní nehodě, při které se střetly dva osobní vozy.
     Z místa bylo hlášeno více zraněných bohužel včetně několika dětí, takže k nehodě vyrazily všechny záchranné složky. 

     Hasiči zajistili místo události, zlikvidovali uniklé provozní kapaliny a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali dva dospělé a dvě děti.

     "Tři výjezdové skupiny ZZS transportují z místa nehody ženy narozené v letech 1988 a 1981 a dvě nezletilé osoby. Všichni účastníci utrpěli lehké až středně těžké zranění a jsou při vědomí," uvedli záchranáři.

     Silnice je v místě zásahu uzavřena, okolnosti nehody šetří policisté. Čekáme na jejich zprávu a po obdržení ji do článku doplníme.

Aktualizace:

     "Řidička narozená 1981 jela s vozem Ford Ka od Chocenic na Plzeň, v Kotousovově odbočovala vlevo na Drahkov a nedala přednost protijedoucímu vozidlu Škoda Rapid, které řídila řidička narozená v roce 1988. Ve voze Ford Ka byl s řidičkou chlapec narozený v roce 2016, ve druhém vozidle s řidičkou cestovali dva chlapci narození v letech 2018 a 2012. Obě řidičky měly dechové zkoušky s negativním výsledkem," popsala nám nehodu mluvčí policie.

Foto: HZS, KP

 



Prestol Holding

revitalizace panelových domů • rodinné a bytové domy • monolitické železobetonové konstrukce • developerská činnost