Změny ve vedení redakce Hrej.cz
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Změny ve vedení redakce Hrej.cz

Změny ve vedení redakce Hrej.cz

Redakce

Redakce

30. 6. 2023 20:00 15

Na přelomu června a července 2023 dojde na webu Hrej.cz k významné změně ve vedení. Dosavadní šéfredaktor Tadeáš Pepř ukončuje svou misi a v roli šéfredaktora jej vystřídá zkušený Martin Zavřel.

Reklama

“Moc děkuji všem čtenářům a posluchačům za dlouhodobou přízeň a věrnost našemu projektu. Fungování Hrej jsem nejen za poslední tři roky, ale i za léta předtím odevzdával pokud možno maximum a prošli jsme veselými i pernými chvílemi. Jsem rád, že můžu web opustit v objektivně velmi zdravém a úspěšném stavu, nejen z hlediska fungování, ale i výsledků. Také jsem rád, že se před dvěma roky konečně povedlo dotáhnout do finiše dlouho slibované nové, funkční a velmi moderní technické zpracování webu, na které si doufám za tu dobu čtenáři důvěrně zvykli. Naprosto upřímně přeji budoucímu vedení, aby se mu tuto srdcovou značku dařilo šlechtit i nadále a aby Hrej zůstalo důležitou částí českého herního světa,” okomentoval změnu dosavadní šéfredaktor Tadeáš Pepř.

„Mám obrovský respekt k magazínu Hrej, ve kterém se za celé ty roky jeho existence vystřídala celá řada mimořádně kvalitních tvůrců a pomohla tak vybudovat jednu z nejdůležitějších značek v herní novinařině v Česku. Z toho, co jsem viděl navenek i v zákulisí, se také pod Tadeášovým vedením magazínu dařilo a nastavil laťku, která je pro mne lákavou výzvou. Přistupuji k Hrej, jeho týmu a samozřejmě především k jeho čtenářům s pokorou a nadějí, že budeme magazín dále formovat směrem, který bude pro všechny zajímavý. Vyzbrojen jsem pro tento úkol více než 20 lety praxe v oboru herní novinařiny. A přestože zároveň zůstávám i ve vedení sesterského magazínu Zing.cz, jsem si dobře vědom, že jedním z mých úkolů bude tyto dva projekty od sebe náležitě odlišit, aby každý z nich nabídnul unikátní přístup a obsah. Nápadů v tomto směru máme celou řadu, tak nám držte palce a buďte u toho s námi,“ okomentoval svůj přístup nový šéfredaktor Martin Zavřel.

“Vzpomínám si na ten moment, když jsme se před pár roky rozhodli vložit důvěru do Tadeáše při volbě nového Hrej šéfredaktora. Byli jsme si vědomi, že to pro něj bude nové a nemusí to vyjít, ale historicky jsme měli dobré zkušenosti, když dostal možnost levelovat stávající člen projektu. Tadeáš byl s Hrej spojený opravdu dlouho a i s přispěním řady zkušených herních kolegů při retrospektivním pohledu mám z jeho působení velmi příjemný pocit a patří mu velké díky za to, že výzvu přijal a hlavně i úspěšně zvládnul. Za celé vedení Grunexu nejen Tadeášovi, ale i celé Hrej redakci díky za to, že byť jsme v minulosti udělali pár přešlapů, tak současný web, redakce i čtenost Hrej nám dělají radost. Martin Zavřel přichází do vedení Hrej s bohatým mixem zkušeností, které tvoří řečeno herním slovníkem velmi silnou ultimátku. Práce na herním webu nebude z mého pohledu nikdy dokončená. Vždy bude kam se posouvat, vždy budou nové příležitosti a k nim i limity, každopádně Martin Zavřel má naši plnou důvěru a těšíme na další růst Hrej,” dodává ke změně na pozici šéfredaktora Hrej.cz z pozice majitele Martin Liberský.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama