Doplní Motor ofenzivu? Trenér Čihák: Čekáme na adekvátní jméno

Ladislav Čihák | Foto: Jan Škrle, hcmotor.cz

České Budějovice uzavřely úvodní část letní přípravy kondičními a silovými testy. Hráči si nyní užijí necelé tři týdny odpočinku a fázi na ledě zahájí 20. července.

A není vyloučené, že se mezi nimi bude prohánět další nová tvář. Motor dosud ohlásil osm posil: čtyři do obrany, čtyři do útoku. 

„Ještě jedno místo řešíme, necháváme si to otevřené. Neříkám, že ho musíme zaplnit do začátku přípravného období, ale pro jednoho hráče máme ještě volný prostor,“ potvrzuje trenér Ladislav Čihák v rozhovoru pro klubový web.

„Ještě jedno místo řešíme, necháváme si to otevřené.“

Uvidíme, zda sportovní manažer Jiří Novotný se svými spolupracovníky nějaký příchod skutečně dotáhne. Hokejovými kuloáry cirkulují zvěsti, že by se vzhledem ke svým známostem mohl porozhlédnout ve Švýcarsku.

V kádru Jihočechů aktuálně figuruje pouze jeden cizinec – kanadský centr Brant Harris, který přišel ze Slovanu Bratislava. 

„Čekáme na adekvátní jméno, něco málo máme rozjednáno, tak uvidíme, jak jednání budou probíhat dále. Takže ano, eventuálně přichází do úvahy ještě jedno nové jméno do útoku,“ naznačuje kouč Čihák. 

„Čekáme na adekvátní jméno, něco málo máme rozjednáno.“

Se skladbou A-týmu je realizační tým spokojený. „Hodně nám napoví přípravné zápasy. Já vždy tvrdím, že pravda je pouze a jenom na ledě, takže na to si ještě musíme počkat,“ přidává nové šéf střídačky Motoru.

České Budějovice každopádně na přestupovém trhu hýřily aktivitou a zlanařily zajímavé borce. Všichni v klubu tedy doufají, že se loňský boj o záchranu nebude opakovat.

Aktuální kádr Banes Motor České Budějovice

Brankáři:
Dominik Hrachovina, Štěpán Maleček, Jan Strmeň.

Obránci:
Milan Doudera, Michal Gulaši, Mikuláš Hovorka, Ondřej Kachyňa, Petr Placek, Pavel Pýcha, Jan Štencel, David Štich, Roman Vráblík, Martin Willmann.

Útočníci:
Martin Beránek, Zdeněk Doležal, Samuel Drančák, Milan Gulaš, Martin Hanzl, Brant Harris, Matyáš Humeník, Tomáš Chlubna, Josef Koláček, Marcel Kříž, Adam Kubík, Jan Ordoš, Lukáš Pech, Filip Petrásek, Filip Přikryl, Matěj Toman, Jakub Valský, Lukáš Vopelka.

Foto: Jan Škrle, hcmotor.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz