Slavia získala střelkyni Karolínu Křivskou

Do Slavie přestupuje šestadvacetiletá útočnice Karolína Křivská. Odchovankyně Sparty a autorka šesti ligových branek minulé sezony podepsala po hostování v Liberci smlouvu do 30. června 2024.

Sparťanská odchovankyně se narodila v Praze 18. března 1997 a hraje na pozici hrotového útočníka. V roce 2004 začínala s fotbalem u chlapců v týmu Meteoru Praha. V roce 2006 přestoupila do Sparty, kde strávila 16 let a prošla všemi mládežnickými kategoriemi až po A-tým žen, kde ukosila i atmosféru Ligy mistryň. V roce 2019 hostovala v Liberci, který se i díky jejím výkonům umístil historicky na bronzové příčce tabulky, do Liberce se ze Sparty vrátila i v minulé sezoně, kde nastřílela šest branek a opět patřila mezi tahouny týmu. Přímočará útočnice oblékala reprezentační dres výběru U17 a U19, v seniorské kategorie nastoupila zatím pouze jednou v roce 2021, kdy vyběhla k přípravnému utkání proti Polsku.

S týmem Sparty se rozhodla neprodloužit smlouvu a Slavie tak získala posilu do ofenzivních řad sestavy.

„Mám velkou radost a jsem ráda, ze do mě Slavia vkládá důvěru. Rozhodnutí přestoupit jsem konzultovala s celou rodinou, která mě podpořila a já jsem moc ráda, že za mnou stojí a že mi věří. Těším se na novou výzvu, těším se, že budeme hrát o nejvyšší příčky, na Ligu mistrů a celkově se těším na to, jaká to sezona bude,“ říká po podpisu nová posila žen Karolína Křivská.


Aktuálně

Matěj Žitný prodloužil smlouvu se Slavií

dnes
Devatenáctiletý záložník B-týmu Matěj Žitný prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt trvá do 30. června 2027.

Proti PSG nebo Man City. Přípravky na turnajích v Holandsku

dnes
O víkendu se žákovské i přípravkové týmy U11, U10 a U9 zúčastnili prestižních turnajů v Holandsku. Nejstarší kategorie se na turnaji v Oldenzaalu střetla s Feyenoordem, Ajxem nebo Leverkusenem. Přípravky čekal prestižní turnaj Robin van Persie v Rotterdamu s Dortmundem, PSG a Manchesterem City.

Hledáme nového elektrikáře/údržbáře

dnes
Do našeho provozního týmu hledáme nového kolegu elektrikáře, který by se chtěl podílet na provozu a údržbě Fortuna Areny. Pokud vaše kvalifikace odpovídá našim požadavkům, budeme se těšit na váš životopis!

Další články