Fotožurnál: Dagmar Havlová je ve Varech na roztrhání. Během pár hodin stihla dvě velké akce
Zdroj: herminapress

Fotožurnál: Dagmar Havlová je ve Varech na roztrhání. Během pár hodin stihla dvě velké akce

Vytvořeno dne 02.07.2023

Bývalá první dáma Dagmar Havlová se má v Karlových Varech co otáčet. Během několika hodin stačila oběhnout dvě velké akce a obě jí udělali velkou radost.

Nejprve zahájila velkou party, z které její nadace odešla bohatší o 1,5 milionu korun. Udělalo jí radost i to, že si mohla zavzpomínat na svoje mladší léta, protože hlavním hostem party byla legendární německá skupina Modern Talking.

Potom Havlová spěchala na tradiční festivalovou módní přehlídku své kamarádky Beaty Rajské. I tam se Dagmar Havlové, oblečené v červených, zlatou výšivkou zdobených kimonových šatech, dostalo vřelého přijetí.

Přehlídku se nenechali ujit manželé Donutilovi, Monika Trávníčková s Evou Minářovou, Libor Bouček s manželkou, na dceru Natálii se přišli podívat rodiče Iva Kubelková a George Jirásek. Ženskou krásu obdivovali Zdeněk Mahdal a Zdeněk Podhůrský. A bylo na co koukat. Modely vynesly Andrea Bezděková, Natálie Jirásková, Veronika Chmelířová, Taťana Makarenko, Kristýna Schicková, Klára Vavrušková a další krásky.