Světová návrhářka Anna Sui uvádí vůně, které ve vás probudí dětskou radost

04. Červenec 2023 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 22622

Anna Sui je jednou z nejznámějších amerických módních návrhářek. Děvče z předměstí Detroitu žije svůj americký sen. Je známá tvorbou originálních oděvů inspirovaných rozmanitostí historických stylů a kulturních vlivů. Sui se v 70. letech 20. století připojila k intenzivně kreativnímu newyorskému kulturnímu undergroundu. Ve své tvorbě mísí vintage styl se svou aktuální kulturní obsesí. Je nadčasová, nostalgická a především opravdu výrazná. Stejně tak nepřehlédnutelné jsou její parfémy, které na našem trhu letos uvádí Sensualité. Jsou hravé, bohémské i vznešené.

Vůně Sundae nebo-li snězte si svůj zmrzlinový pohár

Nová kolekce vůní Sundae v designu zmrzlinových pohárů. Tři vůně jsou inspirované třemi osobnostmi dívek podle návrhářky Anny Sui. Je na vás, abyste objevili, která osobnost vám nejvíce vyhovuje!

„Vedle módy není nic zábavnějšího než zmrzlina. Kolekce Sundae je třešničkou na dortu.“ Anna Sui

Sladká Pretty Pink

Sundae Pretty Pink je princeznovsky roztomilá vůně pro dívky a mladé ženy. Je citrusová a ovocná s akordem koktejlu Bellini ze speciálních italských broskví a suchého šumivého vína. V horních nótách ji otevírá výrazné růžové pomelo a v základu zavírá palisandrové dřevo.

„Tato vonná receptura se prakticky sama napsala ze dna misky s rozpouštějícími se míchanými sorbety.“ Parfumér Jermone Epinette, Robertet

  • Složení Hlava: Růžové pomelo, Mandarinka, Čerstvá bazalka
  • Srdce: Květ švestky, Bellini akord, Modrý brambořík
  • Základ: Krystalizované pižmo, Palisandrové dřevo, Křupaný jantar

Cool Mellow Yellow

Sundae Mellow Yellow je chladivá, zábavná a pohodová vůně pro dívky a mladé ženy. Je ovocná, vodní a květinová. Otevírá se sladkým citrusem, v jejím srdci vás okouzlí květ jabloně a v základu zahřeje švestkové dřevo.

„Vůně inspirována posezením s přáteli u zmrzlinového poháru. Je společným okamžikem smíchu, nostalgické nevinnosti a čistého požitkářství. Tato veselá vůně je ódou na teplé letní dny prozářené vzpomínkami a kopečky radosti." Parfumér Christine Hassan, Drom

Složení

  • Hlava: citron v cukru, dužina z mučenky, horská broskev
  • Srdce: vonokvětka, květ jabloně, jasmín Sambac
  • Základ: vanilka, švestkové dřevo, pižmo

Trendy Violet Vibe

Sandae Violet Vibe je cool a trendy vůně pro dívky a mladé ženy. Je květinová a ambrová. Vůni otvírá svěží vůně citronové kůry. V srdci je příjemná vůně lotosového květu a celou kompozici zahřívá v základu pižmo.

„Chtěl jsem vytvořit vůni, která by zachytila radost z vůně a osvěžující pocit z konzumace studené zmrzliny v letním dni.“ Parfumér Jerome Epinette, Robertet

Složení

  • Hlava: jahodový krém, citronová kůra, nektar z černého rybízu
  • Srdce: květ červeného jablka, okvětní lístky jasmínu, květ Lotusu
  • Základ: růžový marshmallow, pižmo kůže

Design

Design, který vás nadchne. Vyberte si svůj zmrzlinový pohár ve vaší oblíbené barvě a vstupte do světa nevšedního stylu. Každá vůně je uzavřena v exkluzivním flakonu z matného skla, zdobeném silikonovým "toppingem" a ozdobnými detaily. Ale co je to hlavní atribut správného zmrzlinového poháru? Ovocné překvapení! Anna Sui na své poháry posadila malou třešničku. Stačí ji jemně stisknout a voila! Vůně Sundae vám okamžitě rozstříkne sladkou vůni.

Ať už si vyberete kteroukoli vůni z kolekce Sundae, každá je dodávána v jedinečné krabičce, navržené ve stylu půllitrového zmrzlinového poháru. Tento krásný obal se stane výraznou ozdobou na vaší poličce a jistě zaujme pozornost každého návštěvníka.

Anna Sui spojila vůně s bezkonkurenčním zmrzlinovým stylem. Ponořte se do tohoto sladkého světa a nechte se unést neodolatelnými vůněmi, které probudí ve vás dětskou radost a touhu po nekončících prázdninách.

Vůně Sui Dreams

Ikonická vůně Sui Dreams z roku 2000, vám přinese nádherný sen plný fantazie a smyslné nevinnosti. Tato vůně s pudrovovanilkovým charakterem je vhodná pro dívky, mladé ženy a ty, které si uchovávají mladistvý duch. Vytvořený parfémářem Philippe Romanem, Sui Dreams vás okouzlí již od prvního nádechu.

V hlavě vůně vás přivítají jemná mandarinka spolu s hořkým pomerančem, které vytvářejí osvěžující kombinaci. Květinové tóny v srdci jsou okamžitě zjemněny hřejivou vanilkou, která přináší smyslný a lákavý akord.

Nechte se unést do světa snů a objevte magickou sílu vůně Sui Dreams. Je to perfektní doplněk pro ty, kteří chtějí vyjádřit svou jedinečnou osobnost a snít o nekonečných možnostech.

Galerie