Verešová paří na festivalu s 35 páry bot! Kde má ale děti? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Verešová paří na festivalu s 35 páry bot! Kde má ale děti?

Přehlídka Zuzany Lešák Černé v Karlových Varech: Andrea Verešová a Daniel Volopich
Přehlídka Zuzany Lešák Černé v Karlových Varech: Andrea Verešová a Daniel Volopich (Blesk:CNC / Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Slovenská modelka Andrea Verešová (43) je známá pro svůj vytříbený módní vkus. Na letošní filmový festival v Karlových Varech dorazila s manželem Danielem Volopichem (59) a také se čtyřmi narvanými kufry!

Andrea sdílela na svém Instagramu video, na kterém se pochlubila svými přepychovými róbami. Na ramínku viselo celkem 12 večerních šatů a na zemi bylo vyskládáno zhruba 35 párů bot. Verešová nic nenechává náhodě a je ráda, že má z čeho vybírat.

Andrea Verešová na UniCredit party

Video se připravuje ...

Ve Varech jí dělá společnost manžel Daniel, ale co jejich dvě děti? „Manžel byl odvést dceru do Rakouska na soustředění a syn odlétal do Anglie na jazykový kurz, bylo to hodně hektické,“ svěřila se modelka pro Deník.cz. O děti je tedy postaráno a rodiče si mohou v klidu užít festival.

Andrea Verešová na zahájení Varů: Syn jede studovat do Anglie!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.