Úterý 4. června 2024, svátek má Dalibor
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Influenceři v Karlových Varech. | foto: instagram.com

Co dělají influenceři ve Varech? Pár jich točí videa, jinak se schovávají a nebo vůbec nedorazili

Na filmový festival v Karlových Varech v minulosti mířila i řada předních českých influencerů. Letos je to trošku jinak. Část z nich, například Kovy a Veronica Biasiol, spojili festival s prací. Jiní jsou tu jen na skok, žádná velká jména ze světa influencerů však nedorazila. O zábavu se tak stará Kluk s kamením, který tu vytrvale loví celebrity.
  9:44

Kdo by čekal, že na hlavní událost mnohých celebrit, na Karlovarský filmový festival, dorazí i zástupy influencerů, ten by musel být zklamaný. Někteří tu sice jsou, moc jich ale není. V prvních dnech se na kolonádě mihl Tadeáš Kuběnka a jeho kamarádka Roxana, brzy ale zase odjeli.

Pár influencerů ale festival v Karlových Varech propojilo s prací, konkrétně Kovy a pro mnohé možná už zapomenutá Gabriela Heclová. Oba, ještě v doprovodu Janka Rubeše a Čestmíra Strakatého, natáčí videa, kde dávají tipy co navštívit, dělají rozhovory a zkrátka plní sítě festivalu a festivalovou televizi.

Obsah Heclové, která se od influencerství přesunula spíše k herectví a produkci, lidé poměrně chválí. „Takhle má vypadat content.. relevantní, k věci, s nějakou informační hodnotou a kvalitně zpracovanej,“ píše jeden z komentujících.

☀️ Good morning, Vary!

We wake up to the first Monday in July, and also to the fourth day of the festival. Time flies. Today, as usual, @gabgab_gabi has a few tips for you (not only) from the festival program.
Don’t miss the entire show every festival morning on KVIFF.TV

☀️ Dobré ráno, Vary!

Probouzíme se do prvního červencového pondělí, a také do čtvrtého dne festivalu. To to letí. I dnes pro vás má Gabi pár tipů (nejen) z festivalového programu. 

Sledujte celý pořad každé ráno během festivalu na KVIFF.TV

#KVIFF #KVIFF2023 #KVIFF57 #DobreRanoVary #KVIFFdobrerano

3. července 2023 v 8:44, příspěvek archivován: 5. července 2023 v 10:06

V poměrně nové roli se pak ukazuje Veronica Biasiol, která sice moderuje svůj podcast, kromě toho ale moderátorské zkušenosti příliš neměla. To se změnilo letos, kdy na festivalu moderuje v zóně Mattoni.

Na velkých akcích, jako jsou přehlídky a večírky, se jinak influenceři moc neukazují. Na přehlídku Debbie Brown dorazila Týnuš Třešničková se sestrou a mezi hosty byla poměrně influencerskou výjimkou.

Včerejší look na přehlídku @debbie_brown.factory s dresscodem black extravagant
Šperky @apart.cz
Fascinátor @carlsbadhatco

4. července 2023 v 18:04, příspěvek archivován: 5. července 2023 v 10:06

Žádné velké promenády influencerů se tak nekonají. Největší zábavu přinesl možná trošku překvapivě Kluk s kamením, který už tradičně přijel lovit podpisy.

Je tu celý týden, ve středu měl prý nezajímavý den, protože žádná hvězda se do Varů nechystala, a tak se vydal na výlet. I přes to se ale jeho sbírka rozšířila, fotku má s Russellem Crowem, Patricii Clarkson, Alicii Vikander, a třeba i s Ewanem McGregorem.

Tak poslední úlovek velký úlovek tohoto víkendu #ewenmcgregor

1. července 2023 v 23:45, příspěvek archivován: 5. července 2023 v 10:13