Celebrity

6. července 2023 14:10

Josef Šťastna

Pouta z pákistánského vězení vyměnila za prsten. Tereza Hlůšková se bude vdávat

V Pákistánu si prošla peklem, když pykala ve vězení kvůli zásilce heroinu. Po návratu do Česka se ale Tereze Hlůškové docela daří. Pro redakci Prima Ženy prozradila, že je zasnoubená a chystá veselku s fotbalistou Mariánem Kovářem.

Po zatčení v roce 2018 a téměř čtyřech letech v pákistánském vězení se na Terezu Hlůškovou konečně začalo usmívat štěstí. Ihned po návratu zpět do České republiky se z ní stala mediální hvězda a začala rozjíždět kariéru influencerky na Instagramu. A také našla životní lásku, o ruku ji požádal fotbalista Marián Kovář.

„Je to tak, jsem zasnoubená,“ potvrdila redakci žena, která se po návratu z Pákistánu naučila vážit i drobností a přehodnotila svůj přístup k životu a penězům.

Terezu z Pákistánu dostala chyba celníků

Pákistánští celníci českou občanku zadrželi v lednu 2018. Při prohlídce na letišti u ní našli devět kilogramů heroinu. Tereza Hlůšková svou výpověď několikrát změnila, nikdy se ale nepřiznala k tomu, že by drogy převážela úmyslně. Tvrdila například, že do země přijela jako modelka a někdo jí musel drogy do zavazadla podstrčit.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Tereza H. popsala, jak si vydělávala prostitucí

Po čtyřech letech nekonečných soudních tahanic nakonec bylo na podzim roku 2021 rozhodnuto, že celníci udělali řadu chyb při nakládání s drogami. Soud celníkům například vytýkal, jakým způsobem narkotika převáželi z letiště do laboratoře. Právě díky podezření, že celníci mohli s heroinem postupovat nestandardně, byla Hlůšková nakonec zproštěna všech obvinění a později se mohla vrátit do Česka.

Podívejte se také, jak probíhá obchod s drogami na internetu:

Sdílejte článek
Štítky vězení Instagram heroin věznice Pákistán Česko Tereza Hlůšková zásnuby droga Marián Kovář

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.