Hlavní obsah

Boleslav má posilu do brány, vrátil se Čech z Portugalska

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zajímavou posilu hlásí Mladá Boleslav. Středočeský klub získal z portugalské ligy brankáře Matouše Trmala, který v minulosti chytal za Slovácko, Guimaraes nebo Marítimo. V Boleslavi podepsal tříletou smlouvu do června 2026.

Foto: FK Mladá Boleslav

Brankář Matouš Trmal (uprostřed) je novou posilou Mladé Boleslavi. Vpravo stojí prezident boleslavského klubu Josef Dufek, vlevo hráčský manažer Pavel Paska.

Článek

Nová boleslavská jednička? Může být. Ačkoliv Středočeši nedávno prodloužili kontrakt se zkušeným gólmanem Janem Šedou, nyní přivádějí Matouše Trmala. Bývalého mládežnického reprezentanta, který si v české lize udělal jméno ve Slovácku.

Po dvou solidních sezonách v klubu z Uherského Hradiště odešel Trmal před třemi lety do Portugalska do Vitórie Guimaraes. V první sezoně odchytal tři zápasy, ve druhé devět a odešel na hostování do Marítima, kde si nastoupil k šesti ligovým a jednomu pohárovém utkání.

Teď se ve čtyřiadvaceti vrátil do české ligy.

Reklama