InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy kuriozit k 120. výročí založení muzea

    středa 1.5 16:00 - Muzeum, Vodňany

  • Výstava historických hraček

    středa 1.5 9:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Katovice vyfasovaly od Přeštic tenisového kanára

KATOVICE - Divizní fotbalisté Katovic mají za sebou úvodní herní prověrku. Absolvovali ji v sobotu 8. července, kdy změřili na svém hřišti síly s třetiligovými Přešticemi. Soupeř z vyšší soutěže, který se naposledy umístil ve středu tabulky, potvrdil roli favorita, když si připsal jednoznačné vítězství 6:0 (0:0). Favorit držel od začátku do konce míč na svých kopačkách, ale Jihočeši s ním dokázali ještě v prvním poločase díky pozorné obraně držet krok, dokonce si vypracovali tu největší šanci. Jenže po změně stran Přeštice vystřídaly osm hráčů a hru zcela ovládly, což vyústilo v šest vstřelených branek (50., 53., 62., 79., 83. a 86. minuta). Jelikož je nové trenérské duo Lubomír Vašica - Miloš Dohanič na dovolené, na pozici trenéra zaskočil šéf klubu Tomáš Hajdušek. Premiéru si v katovických barvách odbylo kvarteto posil - Michal Kynkor, Martin Kynkor, Jakub Brabec a Jan Sigmund.

SK Otava Katovice – FK Robstav Přeštice 0:6 (0:0).

Sestava: Provazník – Hnídek, Kostka, Michal Kynkor, Sigmund – D. Bálek, Janoch, Kotrba, Martin Kynkor, Brabec – Požárek. Střídali Kahuj, Sládek a Uher.

 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace