Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Proč je skvělé nemít přátele

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: 8 Lie

Nemít žádné kamarády, jó, to vadí. A komu? Opravdu vadí nemít přátele? Spousta lidí nemá přátele a je šťastná, jenom ostatní to nechápou. Zde je pár důvodů, proč je dobré přátele nemít.

Článek

1. Váš čas

Chcete-li v pátek večer zůstat v posteli, protože jste utahaní z předešlých pracovních dnů, ale kamarád od vedle Vás táhne na pitku, kde rozhodně nesmíte chybět? Žádné výmluvy a výčitky svědomí, že jste někoho zazdili. Přeji sladké sny.

2. Nenalhávejme si, že přátelé nestojí peníze

Dárečky k narozeninám a k svátku, drinky na baru, společné výlety či jízdenky se sami nezaplatí.

3. Bolavé srdíčko

Někam Vás nepozvali? Ostatní se baví bez Vás? Pročpak? Že by zapomněli poslat pozvánku? Nebo jste snad méněcenný člen skupiny? Nemají Vás snad ostatní ve skrytu duše v nelibosti? Vy sami sebe na pizzu pozvat nezapomenete a pak si ještě koupit lístek do kina, pokud nemáte rozdvojenou osobnost, nebudete se ani s nikým hádat, na jaký film půjdete.

4. Nikdo Vás nebude tlačit do věcí, které nechcete

Nemáte rádi vodu, ale přesto se s ostatními plavíte po vodě. Nesnášíte diskotéky, a stejně tam jste. Nechcete jít skákat padákem, ale přece nebudete jediní, jenž neskočí. Vy sami rozhodnete, kam půjdete a co budete dělat. Je to jen na Vás!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz