Odchody po dlouhých letech. Oceláři hlásí změny v realizačním týmu

Foto: hcocelari.cz

12. července 2023, 16:08

Adam Bagar

Nejen kádr, ale také realizační tým mistrovského Třince doznal změn. Novým videokoučem se stal Lukáš Daneček, který nahradil Dalibora Paila. Na pozici fyzioterapeuta vystřídal Martina Výtiska jeho jmenovec Kiedroň. Oceláři o tom informovali na svých webových stránkách.

„Odešli od nás dva opravdu skvělí chlapi a mistři ve svém oboru, což dokazuje i jejich práce v mládežnických reprezentačních výběrech. Marťas i Dajs budou mít u Ocelářů vždycky otevřené dveře,” hlásí výkonný ředitel klubu Marek Chmiel.

Martin Výtisk opustil třinecký klub po takřka devíti letech, nově působí ve fotbalovém Baníku Ostrava. „Vracím se domů. Chtěl jsem udělat změnu, zpomalit trochu tempo života a být blíž rodině,” vysvětluje nyní už bývalý fyzioterapeut Ocelářů.

„Odešli od nás dva opravdu skvělí chlapi a mistři ve svém oboru, Marťas i Dajs budou mít u Ocelářů vždy otevřené dveře.”

„Martin nebyl pouze fyzioterapeut těla, ale často i lékařem duše a vrbou všem hráčům i realizačnímu týmu. Za to vše se sluší poděkovat a popřát mu hodně štěstí v nové etapě jeho kariéry,” říká Chmiel na adresu borce, který byl u čtyř titulů.

„Martina neradi ztrácíme, ale rozumíme důvodům, které pro svůj odchod má. Už zaškolil svého nástupce, nového fyzioterapeuta Martina Kiedroně, který doposud pracoval v naší akademii,” dodává sportovní ředitel třineckého klubu Jan Peterek.

Foto: hcocelari.cz

Loučí se také Dalibor Pail, ten opouští post videokouče po sedmi letech. „Potřeboval jsem se někam posunout a vyzkoušet něco jiného v životě. Hokej miluji a být součástí Ocelářů bylo pro mě prací snů, ale cítil jsem, že potřebuji změnu,” objasňuje.

„Moc si vážíme toho, že přišel s předstihem s tím, že by chtěl využít pracovní nabídky, kterou dostal úplně z jiného oboru než je sport. Dal nám dostatek času na výběr jeho nástupce, s čímž nám pomáhal, zaškolil jej a předal své znalosti,” líčí Peterek.

„Doufám, že oba tu nebudou jen nějakou dobu a vrátí se.”

Novým videokoučem se stal Lukáš Daneček. „Začal spolupracovat s Daliborem už v závěru sezony a společně úspěšně prošli vyřazovacími boji, což je pro nás velmi důležité,” pokyvuje Peterek, který věří, že se Výtisk s Pailem jednou pod Javorový vrátí.

„Dalibor u Ocelářů odvedl obrovské množství skvělé práce. Je velkou měrou podepsaný pod úspěchy posledních let. Vím, že hokej miluje! Stejně jako Petr je super kluk. Doufám, že oba tu nebudou jen nějakou dobu a vrátí se,” zakončuje s úsměvem.

Realizační tým HC Oceláři Třinec

Hlavní trenér: Zdeněk Moták
Asistent trenéra: Vladimír Országh
Trenér brankářů a vedoucí týmu: Jaroslav Kameš
Kondiční trenér: Marek Gryc
Videokouč: Lukáš Daneček
Fyzioterapeut: Martin Kiedroň
Kustodi: Pavel Smelík a Jan Lamacz
Masér: Petr Srbecký
Lékaři: Martin Beier a Marcel Staviany

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz