Olomouc: Oblíbené letní hudební večery na Horním náměstí jsou zpět

12.07.2023 22:31 | Tisková zpráva

Oblíbené letní hudební večery na Horním náměstí jsou zpět! Lehátka, osvěžovače, drinky a muzika. To je Večerní pohoda u Trojice. Tentokrát každý pátek od 19 a od 20:30 hodin. Začínáme už 14. července.

Olomouc: Oblíbené letní hudební večery na Horním náměstí jsou zpět
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

Multižánrový festival Večerní pohoda u Trojice zahájíme připomenutím 84. výročí narození jedné z největších legend české populární hudby Karla Gotta v podání známého olomouckého interpreta Honzy Mlčocha.

Během prázdnin se pak můžete těšit na Petra Vondráčka a kapelu Lokomotiva, jejichž vystoupení bude na motivy koncertu krále rokenrolu Elvise Presleyho Aloha from Hawaii, dále hity legendární kapely Beatles v podání skupiny Pangea – The Beatles revival band. Nebude chybět ani oblíbený folk v podání Vojty Nedvěda, kapela Event jazz s novinkou Stinga či španělské rytmy v rámci tradičního festivalu Colores flamencos. Závěr festivalu bude patřit úžasné olomoucké zpěvačce Natálii Tichánkové a její kapele 4GOOD.      

Večerní pohoda u Trojice oživí centrum města každý pátek od 14. července do 18. srpna. Začátky koncertů jsou vždy v 19 a 20:30 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Otevření dopravního terminálu a nového podchodu pod železnicí

11:33 Vsetín: Otevření dopravního terminálu a nového podchodu pod železnicí

Ve Vsetíně se dnes uskutečnilo slavnostní otevření společného odbavovacího terminálu pro železniční …