Hypotéka bez úroků? Pořiďte si ji přímo u developera

Koupě nemovitosti na úvěr z banky vás dnes přijde draho. Zda a kdy se situace zlepší není jasné, developeři se proto stále více poohlížejí po nových možnostech, jak svým klientům nové bydlení zpřístupnit.

Například rodinný dům v lokalitě Na Výsluní v Letovicích si nyní můžete pořídit za velmi výhodných podmínek. Investor se zde rozhodl bojovat s vysokými úrokovými sazbami u hypoték vlastním produktem – při složení poloviny kupní ceny klienti mohou druhou polovinu uhradit formou měsíčních splátek rozložených do několika let podobně jako u hypotéky, s jedním rozdílem. Splátky jsou zcela bez úroků.

„Rozhodli jsme se touto cestou vyjít vstříc klientům, které odrazují od pořízení nemovitosti právě vysoké úrokové sazby a vidina, že v konečném důsledku zaplatí bance o několik milionů více, než je kupní cena. V tomto formátu nabízíme k prodeji rodinné domky, jejichž cena se pohybuje kolem sedmi milionů korun,“ vysvětluje Petr Skrušný, jednatel společnosti Architektonika 3000. Následně odpovídá i na otázku, z jakého důvodu se jako investor pro tento krok rozhodl: „Tato forma financování je výhodná pro obě strany. Nabízíme klientům řešení, které jim umožní nemovitost koupit i v této nepříznivé době a my na druhou stranu nemusíme pozastavovat stavební práce a čekat, kdy dojde ke zlepšení podmínek na hypotečním trhu.“

Kontakt:

Veronika Tesařová

tesarova@skrusny.cz

Klíčová slova ČR-trh-reality-banky-peníze-hypotéky-firmy-Architektonika 3000

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Finance, ekonomika
Obchod, marketing
Stavebnictví, bydlení a reality

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.