Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Realizační tým třineckých Ocelářů doznal několika změn

HC Oceláři Třinec © hcocelari.cz

Oceláři Třinec dělají před novou sezonou změny, které se dotknou nejen hráčského, ale i realizačního týmu. Odcházejí videokouč Dalibor Pail a fyzioterapeut Martin Výtisk, jejich místa zaujmou Lukáš Daněček a Martin Kiedroň.

Dlouholetý fyzioterapeut Výtisk bude nově působit v akademii pro mladé hráče fotbalového FC Baník Ostrava. "Vracím se domů. Chtěl jsem udělat změnu, zpomalit trochu tempo života a být blíž rodině," řekl pro hcocelari.cz.

"Martin Výtisk patřil k pevné součásti realizačního týmu, patří ke špičce svého oboru. Už zaškolil svého nástupce, nového fyzioterapeuta Martina Kiedroně, který doposud pracoval v naší akademii," prohlásil sportovní ředitel Ocelářů Jan Peterek.

"Martina neradi ztrácíme, ale rozumíme důvodům, které pro svůj odchod má. Stejně jako Dalibor je to skvělý člověk a je mi osobně moc líto, že tu nebude. Teda doufám, že oba tu nebudou jen nějakou dobu a vrátí se," pokračoval Peterek.

Videotrenér Pail potřeboval novou výzvu

"Martin nebyl pouze fyzioterapeut těla, ale často i lékařem duše a vrbou všem hráčům i realizačnímu týmu. Za to všechno se sluší poděkovat a popřát mu hodně štěstí v nové etapě jeho kariéry," přidal se k Peterkovi výkonný ředitel klubu Marek Chmiel.

"Potřeboval jsem se někam posunout a vyzkoušet něco jiného v životě. Hokej miluji a být součástí Ocelářů bylo pro mě prací snů, ale cítil jsem, že potřebuji změnu," řekl ke svému odchodu Pail.

"Dalibor u Ocelářů odvedl obrovské množství skvělé práce. Je velkou měrou podepsaný pod úspěchy posledních let. Vím, že hokej miluje. Například i přes velké pracovní vytížení, kdy zpracovával utkání téměř celou noc, tak si šel klidně zahrát hokej už v šest hodin ráno.

Dalibor je super kluk a věřím, že po čase se k nám zase vrátí. Moc si vážíme toho, že přišel s předstihem s informací, že by chtěl využít pracovní nabídky, kterou dostal úplně z jiného oboru, než je sport. Dal nám dostatek času na výběr jeho nástupce, s čímž nám pomáhal, zaškolil jej a předal své znalosti
," sdělil Peterek.

Zdroj: hokejportal.cz, hcocelari.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.
68.7 ms