Léto nám oficiálně začalo a všichni se těšíme na příslib dlouhých letních večerů, teplého počasí a vůni květin ve vzduchu. Pro ženy je toto období také neodmyslitelně spojeno s výběrem nových parfémů, které se na léto hodí v lehkých, přesto však smyslných a podmanivých tónech. Níže vám přinášíme seznam několika parfémů, které svou jemností a rafinovaností okouzlí nejen vás, ale i vaše okolí.

Lanvin – ÉCLAT D’ARPÈGE 

Pokud hledáte vůni, která bude nejen příjemně vonět, ale přitom nevyčerpá z vaší peněženky veškeré úspory, pak doporučujeme parfém Éclat d’Arpège od značky Lanvin. Ačkoliv je tento parfém na trhu již od roku 2002, stále dokáže okouzlit svou nadčasovostí a svěžestí, čímž se stal přímo ikonickým. Při prvním přičichnutí budete mít pocit, jako byste se ocitla v zahradě plné šeříku, následně ucítíte svěžest citronů a jemné broskvové a květinové tóny. Charakter této vůně je spíše jemný a svěží, přesto je však prodchnut smyslností a ženskostí. S tímto parfémem budete pro okolí nezapomenutelná.  


Lancôme – IDÔLE

Okouzlující parfém s velice tenkým flakónem – to je Idôle od Lancôme. Jde o květinovou vůni, která klade důraz na eleganci a sofistikovanost. Hlavní složkou parfému jsou královny květin – růže. Ty společně se svěžími akordy bergamotu, jasmínem a vanilkou přináší svým nositelkám pocit sebevědomí a svůdnosti. Tato vůně se stane vaším nejosobitějším doplňkem.

Versace – EROS

Eros je parfém inspirovaný stejnojmenným řeckým bohem krásy a lásky. Vznikl v roce 2014 pod hlavičkou slavné značky Versace jako doplněk populární mužské řady tohoto parfému. Snoubí se v něm dráždivé tóny santalového dřeva s podmanivými květinovými tóny pivoňky a jasmínu. Po přivonění k této vůni se vám vybaví teplý svit zapadajícího slunce s příslibem tajemnosti večera. Tento parfém pro vás bude skvělou volbou, pokus se budete chtít cítit svůdně – jako pravá femme fatale. 

Armani – MY WAY FLORAL 

Parfémovaná voda My Way Floral od Armani se v sobě snaží zachytit vzrušení z nového setkání. Za matnými skly flakonu s modrým víčkem, které má symbolizovat naši planetu se skrývají intenzivní citrusové a květinové tóny. Cílem parfému je podnítit v ženě zvídavost a touhu k objevování světa i sebe sama. Jestli to skutečně dokáže, musíte už ale posoudit sama. 

Paco Rabbane – OLYMPEA

Orientální vůně Olympea od značky Paco Rabanne vás po přičichnutí zahalí nejprve do svěžích akordů zelené mandarinky, vodního jasmínu a zázvorového květu. Posléze vás přivítá vonná kompozice kašmírového dřeva a pravé ambry. Designový flakón, který vzhledem připomíná vavřínový věnec, podtrhuje snahu celé vůně proměnit ženu ve svůdnou bohyni. A nutno podotknout, že vůně skutečně připomíná čistou esenci síly, odvahy, ale i krásy a smyslnosti.  

Gucci – FLORA GORGEOUS GARDENIA

Vůně Gucci Flora Gorgeous Gardenia svou podstatou tvořenou z květů hrušky, mandarinky, jasmínu a gardénie přímo vybízí k optimismu. Po přivonění k tomuto parfému budete mít pocit, že se procházíte divokou zahradou plnou květin a exotického ovoce. Ideální je pro letní teplé měsíce, protože vám svým nábojem dodá nejen pozitivní náladu, ale přenese vás do exotických končin slibujících nejedno dobrodružství. Na letní dovolenou přímo ideální! 

Zdroj úvodní fotografie: www.depositphotos.com