Zpravodajství Brno

Dobré ráno z Brna má novou moderátorskou dvojici

Monika s Alešem, Soňa s Ondrou

Velikost textu:

Ranním vysíláním z brněnského studia nově provází moderátorská dvojice Monika Brindzáková a Aleš Zbořil. Na obrazovkách se bude střídat se Soňou Baranovou a Ondrou Blahem. Dobré ráno vysílá ČT2 každý všední den živě od šesti do půl deváté ráno.

Dobré ráno
Dobré ráno
Otevřít galerii
  • Dobré ráno autor: Radek Miča, zdroj: ČT Brno https://imgct24.ceskatelevize.cz/cache/140x78/article/default.jpg
  • Dobré ráno autor: Radek Miča, zdroj: ČT Brno https://imgct24.ceskatelevize.cz/cache/140x78/article/default.jpg
  • Dobré ráno – pohled do studia autor: Radek Miča, zdroj: ČT Brno https://imgct24.ceskatelevize.cz/cache/140x78/article/default.jpg

Vstávat bez Dobrého rána? To už si mnozí diváci České televize ani neumí představit. Oblíbená ranní dávka dobré nálady, písniček, informací, tipů, receptů a zajímavostí je provází už bezmála dvacet let.

Zatímco Soňa Baranová s Ondrou Blahem tvoří moderátorskou stálici, Aleš Zbořil se v tomto pořadu objevil před dvěma lety ve dvojici s Terezou Richtrovou. Tu její profese zavála jinam, proto ji nyní vystřídala Monika Brindzáková, která na obrazovkách ČT není žádným nováčkem.

"Do Dobrého rána jsem se vrátila po deseti letech a cítím se tady jako doma. Díky hostům i lidem, kteří pořad připravují, mi vlastně ani nevadí vstávat o půl čtvrté ráno. Mám prostě tu práci ráda," říká Monika.

"Je zvláštní, že jsme se s Monikou tak dlouho profesně míjeli," zamýšlí se Aleš Zbořil a dodává: "Známe se velmi dlouho, ale až teď nás Dobré ráno svedlo ve stejný čas do jednoho studia. Monika šikovně spojuje svůj pozitivní přístup s osobnostní vyzrálostí. Jsem u toho rád."

Dobré ráno připravuje vždy jeden týden tým brněnského studia, další pak tým ostravský. V roce 2023 připadá vysílání z Brna na sudé kalendářní týdny.


      Pokud chcete upozornit na chybu ve článku, označte chybný text a zmáčkněte Ctrl + Enter

      Hlavní zprávy

      Načítám...

      Ouha, data se nepodařilo načíst.