Quantcast

Kvalifikace Ligy mistrů a Evropské konferenční ligy na Voyo SK

| redakce | tisk

Sportovní nadšenci se mohou těšit na vybraná utkání předkol kvalifikace Ligy mistrů a Evropské konferenční ligy se slovenskými týmy, které doplní pestrou sportovní nabídku streamovací platformy.

Prvním z přímých přenosů bude odveta 1. kola kvalifikace Ligy mistrů. V ní se proti sobě postaví FC Swift Hesperange - ŠK Slovan Bratislava.

Kvalifikace na Ligu mistrů a Evropskou konferenční ligu na Voyo SK (foto: TV Markíza)
▲ Kvalifikace na Ligu mistrů a Evropskou konferenční ligu na Voyo SK (foto: TV Markíza)

Slovenský šampion půjde do odvety proti mistrovi Lucemburska s cílem vybojovat si postup po domácí remíze 1:1. Voyo přinese toto setkání živě ve středu 19. července ve 20:00 hodin. Komentátorem zápasu bude Marián Červenka, doplňovat jej bude fotbalový expert. V Lucembursku, dějišti zápasu, bude i štáb televize Markíza, který odtud divákům přinese i exkluzivní reportáže ve Sportovních novinách.

V následujícím týdnu má provozovatel pro sportovní fanoušky připravenou další fotbalovou lahůdku. Ve čtvrtek 27. července v 19:00. Voyo nabídne úvodní zápas 2. předkola kvalifikace Evropské konferenční ligy UEFA, ve kterém se proti sobě postaví FK Auda - FC Spartak Trnava. Zápas bude komentovat Andrej Zvolenský spolu s expertem.

zdroj: Markíza





Reklama




Vybrané články