Marcela Holanová vzpomínala na své osudové tři Karly
Zdroj: herminapress

Marcela Holanová vzpomínala na své osudové tři Karly

Vytvořeno dne 18.07.2023

Zpěvačka Marcela Holanová spojila příjemné s užitečným a přijala pozvání do pražské Vily Lanna, kde se konalo soustředění a módní přehlídka dvanácti finalistů soutěže Muž roku a také koncert. Zpěvačka odpočívala, zpívala a mimo jiné zavzpomínala na své osudové muže se jménem Karel.

„Zavzpomínám na tři muže se jménem Karel. Na své Karly, kteří byli v mém životě strašně důležití. Asi víte, o koho jde, je to Karel Svoboda, Karel Šíp a můj Kája, Karel Gott. Pro ně a pro návštěvníky koncertu zazpívám píseň Čau lásko,“ uvedla Marcela Holanová.

Léto si zpěvačka užívá plnými doušky. „Trávím ho doma, s kamarádkou. Na zahradě máme bazén, zaplaveme si a nic nám nechybí. Zdravotní patálie, které jsem měla v minulosti tak nějak odešly, a teď mě bolí jen v kříži. Ale každý máme něco. Proto se snažím i hodně plavat, to pomáhá. Jsem pozitivní člověk, mám kolem sebe lidi, kteří stáli při mně, když mi nebylo úplně nejlíp a stojí při mně pořád, jsem za to vděčná,“ usmívala se dobře naladěná Marcela Holanová a finalistům Muže roku dala jednu radu. „Přeji jim, aby se nezbláznili. Ať svůj postup do finále berou, že je fajn, že se jim to povedlo. Z jejich prvního úspěchů se opravdu nikdo na zadek neposadí. Musí na sobě neustále pracovat, ostatně jako v každém oboru.“

Marcelu Holanovou, Josefa Vágnera, Jana Bendiga, Annu Julii Slováčkvou, Mariana Vojtka, Báru Mottlovou, Lucii Sosnu, Míšu Pecháčkovou a další vzácné hosty pozval na koncert a módní přehlídku na soustředění Muž roku prezident soutěže David Novotný. „Jsem rád, že se hostům ve Vile Lanna líbilo. Kluci odvedli velký kus práce. Absolvovali rétorický kurz Jana Přeučila, načerpali zkušenosti od úspěšného modela Martina Gardavského. Měl jsem radost, že se přišli podívat úspěšní finalisté z minulých ročníků. Samozřejmě děkuji sponzorům soutěže obleky Koutný Prostějov, volnočasové oblečení C&A, spodní prádlo STYX z Trenýrkárny, PVZP a dalším, bez jejichž podpory by soutěž nemohla fungovat,“ uvedl David Novotný a pozval hosty na finále, které se koná 25. srpna v Náchodě.

A kdo se představí ve finále?

1. Jan Černohorský, podnikatel, 27 let, Nové Strašecí, 2. Matteo Lucano, student, 23 let, Kralupy nad Vltavou, 3. Alexandros Panayi, zubní lékař, 26 let, Praha, 4. Lukáš Kupkovič, fitness trenér, 22 let, Praha, 5. Jan Koželuh, řízení projektů ve stavebnictví, 33 let, Klatovy, 6. Jan Legát, hlavní stavbyvedoucí, 33 let, Praha, 7. Rostislav Procházka, administrativní pracovník, 22 let, Znojmo, 8. Tomáš Hruška, Referent obchodního oddělení lesní techniky, 23 let, Benešov, 9. Stefanos Panayi, student, 22 let, Praha, 10. Josef Jakab, mediální poradce, 26 let, Mělník, 11. Dominik Neoral, obchodní ředitel, 32 let, Kralice na Hané, 12. František Knobloch, holistický poradce Elite Medical a student, 23 let, Hostivice