Animovaní hitmakeři chystají další pecku, komedii Ptáci stěhováci

19. 7. 2023 - 10:06 | Trailery | Adam Homola

Animovaní hitmakeři chystají další pecku, komedii Ptáci stěhováci zdroj: Foto: Universal Pictures

Zápletka s příliš opatrným otcem, který se zdráhá nechat svou rodinu objevovat svět, není zrovna nejoriginálnější a už jsme ji viděli minimálně třeba v Hledá se Nemo, nebo v Croodsových.

Jenže společnost Illumination, tedy studio stojící za Mimoni a v poslední době třeba mega úspěšným Super Mariem na to jde od lesa. Nebo možná lépe řečeno od rybníka. Chystá totiž novinku jménem Ptáci stěhováci a ta v prvním traileru vypadá skvěle.

V hlavních rolích se tu představí Elizabeth Banks a Kumail Nanjiani.

Film, jehož režisérem je Benjamin Renner a scénář napsal Mike White, se točí kolem rodiny Mallardových. Zatímco patriarcha Mack (s hlasem Nanjianiho) dává přednost zachování současného stavu a chrání svou rodinu tím, že omezuje jejich život na rybník v Nové Anglii, matriarcha Pam (s hlasem Banks) touží po změně.

Chce své děti - dospívajícího Daxe (hlas Caspar Jennings) a mladou kachničku Gwen (hlas Tresi Gazal) - vystavit většímu světu. Pam, inspirovaná poutavým vyprávěním rodiny migrujících kachen, která je navštíví, se podaří přesvědčit Macka, aby naplánoval rodinnou cestu, která zahrnuje okliku přes New York na cestě na tropickou Jamajku.

Když se rodina kachen Mallardových vydává na cestu na jih, kde je čeká zima, jejich pečlivě naplánovaná cesta narazí na překážku. Výlet jim však poslouží k rozšíření jejich perspektiv, povzbudí je k navázání nových přátelství a ukáže jim jejich potenciál dosáhnout úspěchů, které překonají jejich očekávání. Současně jim poskytuje hlubší vhled do jejich individuálních povah a vzájemných vztahů.

Film se může pochlubit hvězdným hlasovým obsazením, včetně Awkwafiny, Keegana-Michaela Keye, Carol Kane, Davida Mitchella a Dannyho DeVita.

Ptáků stěhováků se dočkáme letos v prosinci.

zdroj: Universal Pictures

Zdroje: Universal Pictures

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.