Rusko: Důraz na plození dětí by měl být dívkám štěpován již ve školách, říká ruský ministr zdravotnictví

Přidat na Seznam.cz

Ruské úřady kárají ženy, které se nesoustředí na to, aby měly děti! Není to snadné – dvě nestačí, ideální jsou alespoň tři, a navíc je třeba začít mít děti co nejdříve. Takové příkazy vydal ruský ministr zdravotnictví v parlamentu. Michail Muraško zdůraznil, že důraz na plození dětí by měl být kladen již ve školách, píše deník SE.

Rusové nařídili, aby ženy rodily nejméně tři děti. Ministr zdravotnictví oznámil nové příkazy v parlamentu.
Dochází Putinovi Rusové vyslaní do války na Ukrajině? Britský ministr obrany Ben Wallace nedávno uvedl, že ve válce už padlo čtvrt milionu ruských vojáků, psal deník DailyMail. Kromě toho v Rusku klesá porodnost, za což samozřejmě může rostoucí úmrtnost. Není divu, že diktátor zřejmě nařídil úředníkům, aby s tím něco udělali. V důsledku toho zazněla v parlamentu slova, která možná překvapí. Ministr zdravotnictví nařídil ženám, aby rodily děti – a to okamžitě, co nejvíce! Nové příkazy v Rusku byly oznámeny v Dumě během projevu Michaila Muraška, ruského ministra zdravotnictví. Přísně pokáral ženy, které rodí příliš pozdě a příliš málo! Nezmínil se ani o bezdětných.

Michail Muraško: „Žena by měla pochopit, že čím dříve porodí, tím lépe“.
„Vytvořilo se přesvědčení, že žena by měla nejprve získat vzdělání a kariéru a teprve potom přemýšlet o dětech. V důsledku toho vzniká spousta problémů: neplodnost, potraty, oplodnění in vitro, méně času na porod třetího nebo čtvrtého dítěte.“ hřímal Muraško. „Žena by měla pochopit, že čím dříve porodí, tím lépe.“ řekl poslancům a dodal, že otázka „odpovědnosti“ související s nutností rodit brzy a často by měla být vštěpována již dívkám školního věku. Ministr již oznámil zpřísnění pravidel pro interrupce.

Zdroj: SE, DailyMail