Hlavní obsah
Umění a zábava

Slovenské trio S hudbou vesmírnou má své zastoupení v ČR

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: S laskavým svolením skupiny S hudbou vesmírnou

Marek Koleno, Sára Poylaková, Dano „Sorizzo“ Kis (zleva) - to je slovenské trio S hudbou vesmírnou, které nově spolupracuje s PR specialistou Tomášem Kopečným

S hudbou vesmírnou jsem začal intenzívně poslouchat vloni na jaře během hospitalizace. Jejich výhradně pozitivně laděné texty a pohodový sound ze mě za ten rok udělali jejich nejvěrnějšího fandu.

Článek

Po roce se slovo sešlo se slovem a na začátku prázdnin jsem se z fanouška, který na Spotify drtí žebříčky streamování skladeb této bandy, stal ten, které „Traja kámoše“ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku bude zastupovat.

„Tomáš Kopečný je náš dlouhodobý příznivec, po osobním setkáním s ním, kde jsme probrali zásadní detaily naší budoucí spolupráce, jsme se rozhodli jeho nabídku na spolupráci na poli propagace naší tvorby v České republice přijmout. Ač máme slušnou fanouškovskou základnu u nás na Slovensku, musím říct, také v Čechách máme mnoho příznivců, kteří za námi cestují na Slovensko. Proto počínající spolupráci jako skupina vnímáme jako možnost ještě více se v Čechách a na Moravě zviditelnit,“ říká ke vzájemné spolupráci za S hudbou vesmírnou Daniel „Sorizzo“ Kis.

„Za dobu svého působení ve vodách kulturního Public Relations jsem měl možnost spolupracovat s řadou významných osobností a projektů českého kulturního života. Klíčovým parametrem výběru pro spolupráci, je pro mě vždy výzva. A být z České republiky partnerem slovenské kapele je obrovská výzva. Navíc být partnerem tak skvělé party, kterou S hudbou vesmírnou bezesporu jsou, je radost,“ uvádí k nové spolupráci Tomáš Kopečný, nově partner slovenské skupiny S hudbou vesmírnou.

Trio S hudbou vesmírnou se dalo dohromady před osmi lety. Daniel „Sorizzo“ Kis a Marek Koleno volně navázali na uskupení Hidden Road. Na startu doplnila chlapce Dominika Morávková. Herečka známá i český divákům z filmů Johančino tajemství, Špína, Pirko nebo V létě ti řeknu, jak se mám.

Průlomem v kariéře tria byla píseň „Je nám teplo“, na které se podílel i herec a režisér Jiří Mádl. Písničkář Michal Horák následně spolupracuje se S hudbou vesmírnou na písni „Jsem tu jen ze slušnosti.“ Svoji popularitu na Slovensku členové S hudbou vesmírnou zúročili i coby moderátorské trio, když uváděli pořad Zem spieva nebo jeden z ročníku Miss Universe Slovensko. V létě roku 2022 došlo ve složení S hudbou vesmírnou ke změně na postu zpěvačky. Dominiku Morávkovou nahradila Sára Polyaková, jinak též herečka a v minulosti i úspěšná atletka.

Tomáš Kopečný – TOPART MEDIA

Dlouhodobě poskytuje tiskový servis klientům z oblasti kultury. Spolupracuje RockOperou Praha, kytaristkou a komponistkou Simonne Draper či s herečkou Simonou Praskovou. V minulosti úspěšně spolupracoval s Malostranskou besedou, s fotografy Antonínem Kratochvílem, Janem Saudkem, hudebníkem Karlem Maříkem či zpěvačkou Helenou Vondráčkovou.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz