FORTUNA:LIGA - preview 1. kola: Začíná i druhá osmička

22.07.2023, 08:43, aktualizováno 23.07.2023, 10:20
Previews

V sobotu novou sezonu rozehrálo prvních osm týmů a dnes čeká první vystoupení druhou polovinu startovního pole. Do akce jde i Sparta, ve šlágru kola doma hostí Olomouc.

Slovan Liberec - Baník Ostrava

neděle 15:00

Teplice v sobotu zaskočily Plzeň a na severu Čech se prvoligový fotbal bude hrát i v neděli. Do akce jde Liberec, Slovan poměří síly s Baníkem Ostrava.

Domácí se představí už bez svého nejzkušenějšího hráče, kariéru totiž po minulé sezoně uzavřel Theodor Gebre Selassie. A nejedná se o jedinou velkou ztrátu, jelikož do Sparty odešel útočník Victor Olatunji a součástí týmu už není ani Imad Rondić.

"První kolo je vždy těžké, ať hrajete s kýmkoliv, protože nevíte, co od toho úplně čekat. Přípravná utkání vám kolikrát neukážou tu opravdovou sílu. Takže z tohohle pohledu je to trochu neznámá. Ale samozřejmě Baník známe. Působil jsem tam, ještě tam nějací hráči pořád jsou. Baník je stále mužstvo, které má velké ambice. Chtěli by do pohárů. Dělají pro to všechno, proto i tolik příchodů. Těšíme se na to a věřím, že to i výsledkově zvládneme," říká trenér Luboš Kozel.

Baník Ostrava měl před rokem velké ambice, o to větší zklamání pak výkony a výsledky představovaly. Rezultátem byl propad až do skupiny o záchranu a něco takového v klubu nechtějí opakovat. Góly ale už nebude střílet Mohamed Tijani, stejně jako odešli Srdjan Plavšić, Nemanja Kuzmanović a Cadu. Novými tvářemi jsou Abdullahi Tanko, Ewerton či Jakub Markovič.

"Změn je v týmu hodně, ale mužstvu věřím. Samozřejmě, že složitější je trošku souhra a součinnost, noví hráči si musejí na ostatní zvyknout. Jsme teď variabilnější, rychlejší, pohyblivější. Je třeba motivovat hráče, aby rychle zapomněli na předchozí ročník a ten nový byl daleko kvalitnější. Je potřeba do sezony úspěšně vstoupit," uvědomuje si kouč Pavel Hapal.

V sestavě Liberce se neobjeví Polyák, Baník na sever Čech dorazí bez zraněného tria Fleišman, Klíma, Takács.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Remíza bez gólu
Padne méně než 2.5 branky
Počet rohů více než 10.5

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Plechatý, Chaluš, Purzitidis - Fukala, Červ, Doumbia, Ghali - Frýdek - Kulenovič, Tupta.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Blažek, Bitri, Lischka - Ndefe, Boula, Kaloč, Tetour, Kpozo - Kubala, Almási.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.69 - 3.27 - 2.72

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Dynamo České Budějovice

neděle 15:00

Slovácko si loni zahrálo evropské poháry, letos se bude koncentrovat výhradně na domácí scénu a v jeho možnostech určitě je bojovat o první šestku. Zcela jiné starosti by měly mít České Budějovice.

Domácí by měli mít výhodu i v sehranosti týmu, v kabině nedošlo k velkým změnám a trenér Martin Svědík počítá především příchody. Tým opustil Filip Nguyen a mezi tyčemi ho nahradí navrátilec Milan Heča, střed pole vyztužil Matěj Valenta a střílení branek by měl mít na starosti další staronový hráč Rigino Cicilia.

"Start do soutěže je pro nás velice důležitý a chceme v něm maximálně uspět. Vnímáme změny, kterými si Budějovice prošly a jsme na ně připraveni. Psychicky nám pomohla výhra v generálce proti Salcburku, který sice nenastoupil v nejsilnějším složení, ale prověřil nás důkladně," prohlásil Svědík.

Jihočeši se loni dokázali vyhnout skupině o záchranu a velký podíl na tom mělo nové trenérské duo Marek Nikl-Tomáš Zápotočný. Ti budou určitě sázet na útočníka Zdeňka Ondráška, kádr doplnili ještě Pavel Osmančík, Jan Suchan, Matouš Nikl a Vincent Trummer.

"Nevím, jak těžký los máme. Vím akorát, že začínáme na Slovácku a poté hrajeme doma se Slavií. Soustředíme se na první kolo, nic víc. Připravujeme se na Slovácko a chceme uspět," říká Marek Nikl.

V domácí sestavě se neobjeví Břečka a Kohút, v hostující výpravě scházejí Janáček, Sladký a Zajíc.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Slovácko zvítězí a vstřelí 1. gól
Padne méně než 2.5 branky
Slovácko vyhraje 1. poločas

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Doski - Havlík, Daníček - Petržela, Trávník, Mihálik - Vecheta.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Broukal, Havel, Králik - Čmelík, Suchan, J. Hora, Osmančík - Čermák, Hellebrand - Ondrášek.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.38 - 7.77

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Jablonec

neděle 15:00

S cílem napravit dojem z posledních sezon vstupují do té nové Mladá Boleslav a Jablonec. V obou týmech došlo k řadě změn, včetně těch na trenérských postech.

Domácí loni pravidelně střídali lepší výsledky s horšími a řada zbytečných ztrát nakonec znamenala pozici ve středu tabulky. O zlepšení by se měl postarat nový kouč Marek Kulič, který dostal k dispozici několik zajímavých posil. Jistotu mezi tyčemi by měl představovat Matouš Trmal, do kabiny vedle něho dorazili i Júsuf Hilál, Matěj Pulkrab, Florent Poulolo nebo Benson Sakala.

"Pohyb v kádru byl velký, vše se musí sladit. Už v prvním kole proti Jablonci bude v základní sestavě dost nových posil. V týmu panuje před začátkem ligy zdravá nervozita, tak by to mělo být. První dva zápasy hrajeme doma a budeme v nich chtít maximálně bodovat," vyhlíží Kulič svou premiéru.

Jablonec ještě poměrně nedávno bojoval o poháry a o to větší zklamání přinesly poslední dvě sezony. Severočeši zaznamenali výkonnostní propad a dvakrát se museli "angažovat" ve skupině o záchranu. Cestou z mizérie mají být posily a do kádru jich dorazilo dost, vše bude mít nově na povel trenér Radoslav Látal.

"Boleslav je kvalitní mužstvo, které se zajímavě posílilo. Stejně jako u nás tam také přišlo hodně kvalitních hráčů a mají opravdu široký kádr. Vnímáme kvalitu Mladé Boleslavi, odhaduji, že budou čeřit vody někde nahoře v tabulce. Co se týče základní sestavy, hapruje mi tam už jen jedno místo. Jsou to příjemné myšlenky, když můžu vybírat z tak kvalitních hráčů," mne si ruce nový kormidelník.

V hostující sestavě se neobjeví zraněný Štěpánek, nejistý je pak start Jovoviče. Domácí mají k dispozici kompletní kádr.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Mladá Boleslav vyhraje, ale dostane gól
Padne více než 2.5 branky
Mladá Boleslav bude zahrávat více rohů

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Kostka, Suchý, Karafiát, Suchomel - Matějovský, Sakala - Kušej, Pulkrab, Mareček - Jawo.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - D. Souček, Tekijaški, Martinec, Polidar - Pleštil, Hübschman, Kratochvíl, Považanec, Čanturišvili - Drchal.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.81 - 3.68

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Sigma Olomouc

neděle 18:00

Tečku za prvním kolem nové sezony udělá souboj dvou celků s vysokými ambicemi. Sparta se loni po dlouhých letech vrátila na mistrovský trůn a hlavním cílem je obhajoba titulu, po pohárech pak mohou pošilhávat v Olomouci.

Letenští během letní přípravy experimentovali a v duelech dávali šance mladíkům. Na jedinou výhru si nakonec museli počkat až na samotný závěr a stála za to, Sparta smetla belgický Anderlecht 6:0.

"Obhájit titul bude těžší, než když jsme ho získali v minulé sezoně, všichni jsme si toho vědomi. Víme, že to od nás bude vyžadovat ještě více práce. Ale jsme hladoví a připravení na sezonu. Momentálně se soustředíme na to, abychom do nového ročníku proti Olomouci dobře vstoupili a nestalo se nám to, co vloni," říká před startem trenére Brian Priske.

Dánský kouč během léta dostal několik nových posil a do kádru přišli James Gomez, Victor Olatunji, Veljko Birmančević a Michal Ševčík, i tak se nad sestavou vznášejí otazníky spojené s defenzívou. Největší pak mezi tyčemi, jisté totiž stále není setrvání brankáře Matěje Kováře.

Olomouc loni obsadila šesté místo a od evropských pohárů Sigmu dělily jenom čtyři body. V popředí se Hanáci hodlají pohybovat i letos a očekávání ještě narostla po přípravě, ve které svěřenci Václava Jílka vyhráli všech šest zápasů.

"V přípravě jsme všechny zápasy vyhráli a nyní nás čeká ostrý test výkonnosti s nejsilnějším možným protivníkem. Na zápas na Spartě se hrozně těšíme. Věřím, že jsme schopni odehrát velmi dobré utkání. O motivaci proti mistrovi nemám u našich hráčů obavy, musíme je ale dobře připravit mentálně, protože výsledek bude mít vliv na jejich psychiku a další zápasy v sezoně," tuší Jílek, bývalý trenér Sparty.

Sparta má vyprázdněnou marodku a nejisté jsou pouze starty dua Karabec, Vitík. Olomouc kvůli dohodě klubů nebude moci využít Fortelného, mimo hru je Stoppen a vinou potíží se zády by o celý podzim mohl přijít Růsek.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Sparta vyhraje s rozdílem jednoho gólu
Oba týmy vstřelí branku
Sparta bude zahrávat penaltu

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vorel - Sörensen, Panák, Krejčí - Wiesner, Kairinen, Sadílek, Zelený - Birmančevič, Haraslín - Kuchta.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Vraštil, Beneš, Zmrzlý - Chvátal, Breite, Ventúra, Pospíšil, Sláma - Vodháněl, Juliš.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.74 - 7.55

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Bohemians Praha 1905

sobota 15:00

Úspěšná baráž o ligu proti Příbrami zajistila Pardubicím další prvoligovou sezónu, kterou po půlročním rozkoukávání už celou stráví na novém stadiónu. Svůj čtvrtý ročník mezi elitou v řadě zahájí zápasem s Bohemians, kteří v minulé sezóně po 35 letech postoupili do evropských pohárů.

V Pardubicích se po další záchranářské misi opět měnil kádr. Z opor základní sestavy budou chybět zejména stoper Vlček, jemuž skončilo hostování a střední záložník Dominik Janošek, kterého Pardubice zpeněžily prodejem do Nizozemska.

Zvykat si však na sebe bude muset celý kádr. Příprava se východočeskému celku moc nepovedla. Ve čtyřech zápasech prohrál s Norimberkem, Duklou Praha a Košicemi a jedinou výhru Kováčův celek zaznamenal proti druholigové Chrudimi.

Hlavním problémem byla střelba gólů. Těch v loňské sezóně nejvíce obstaral střední záložník Janošek a absence gólového hrotového útočníka byla problémem. Tuto roli by rád plnil Ladislav Krobot, který v Pardubicích hostoval už na jaře v létě byl dokončen jeho trvalý přestup z Mladé Boleslavi. Jako druhá varianta se jeví Tomáš Zlatohlávek, který přišel z Olomouce.

Bohemka pod trenérem Veselým dala v minulé sezóně zapomenout na záchranářské boje a nenápadným způsobem se propracovala až na 4. místo, které jí zajistilo účast v předkole Konferenční ligy. Vidina evropských pohárů také nezpůsobila nijak výrazný rozpad úspěšného kádru, a tak nejvýraznější změna nastala na brankářském postu. Do Plzně se z hostování vrátil Martin Jedlička a jeho místo by měl nejspíš zaujmout Michal Reichl, který přišel z Hradce Králové.

Aby se Bohemians pořádně připravili na evropská předkola, odehráli hned šest přípravných utkání. Čtyři z nich zvládli vítězně (proti Jihlavě, Košicím, Partizanu Bělehrad a Zalaegerszegi), na úvod přípravy remizovali s Chrudimí a jedinou prohru zaznamenali v zápase s chorvatským Osijekem.

Oba týmy nemohou počítat s několika oporami. Domácí Pardubice do hry určitě nepošlou už od února zraněného Mareše a ještě déle mimo hru je kvůli zranění Tomáš Solil. Bohemians se kvůli zranění bude muset obejít bez Petráka, Vondry a také Shejbala, který ještě nenastoupil v dresu Bohemky do soutěžního utkání.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Remíza a oba týmy dají gól
Počet rohů více než 10.5
Méně než 4.5 žluté karty v zápase

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Kinský - Surzyn, Donát, Halinský, Helešic - Icha - Patrák, Šimek, Hlavatý, Pikul - Krobot.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Reichl - Hůlka, Křapka, Hybš - Köstl, Jindřišek, Hrubý, Dostál - Matoušek, Prekop - Puškáč.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.74 - 3.66 - 2.46

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FC Zlín

sobota 15:00

Po roční pauze se v nejvyšší lize představí MFK Karviná a hned na úvod jí čeká poměrně důležitý zápas proti Zlínu. Ševci si v uplynulé sezoně zachránili krk jen taktak skrze baráž a letos se chtějí podobným starostem vyhnout. Záchrana je pak prioritou i pro Karvinou.

Dobře začít. To je samozřejmě přání obou týmů na startu nového ročníku české Fortuna ligy. Karviná si prokousala návrat mezi elitu přes nevyzpytatelnou druholigovou soutěž a na sobotu je plně natěšena. Hned na úvod jí čeká Zlín a šance na body je cítit. "Tím, že je to proti Zlínu, tak aspoň okamžitě budeme vědět, jak na tom jsme. Ale v konečném součtu je jedno, s kým začnete. Nechci se dívat doprava ani doleva. Musíme být nastavení tak, že chceme vyhrávat doma i venku. Ale především doma kvůli fanouškům," prohlásil před zápasem trenér Tomáš Hejdušek.

Lodivod domácích bude mít k dispozici úspěšný kádr z minulé sezony doplněný a zkušené hráče. Pestrost týmu přitom zajišťuje hned jedenáct cizinců, což je po Slavii druhý nejvyšší počet.

Na body si brousí zuby i Zlín. Ševci se loni zachránili až v baráži, ale následnou přípravu lze považovat na úspěšnou. Svěřenci trenéra Pavla Vrby v pěti zápasech neprohráli a v úvodu soutěže to budou chtít zúročit. Nicméně los Fortuna ligy k nim v prvních kolech milosrdný nebyl. Po výjezdu do Karviné čekají Zlín obě pražská S či Slovan Liberec. Tři body z Městského stadionu v Karviné by se tedy hodily. "Víme, že los pro nás není jednoduchý, v úvodu narazíme převážně na top mužstva ligy, ale blížící se zápasy vyhlížíme s optimismem. Musíme bodovat především se srovnatelnými celky, jako je i Karviná, tak, jak se nám to dařilo v závěru minulého ročníku," říká velezkušený kouč Pavel Vrba.

Zatímco Karviná posílila kádr o zkušené borce, Zlín se jich naopak zbavoval a kádr tím omladil. "Udělali jsme rázný krok, který musel přijít. Věděli jsme, že někteří hráči už nepůjdou výkonnostně nahoru. Věkově by to bylo na hraně," pověděl Vrba.

Pokud jde o sobotní sestavu, tak Zlínu budou chybět jen Fantiš s Ndiayem. Minimálně u Fantiše je prý situace 50 na 50. V sobotu se dá očekávat vyrovnaný duel, koneckonců remízou se oba celky rozešly při posledním střetnutí v dubnu 2022. Obecně však mají ve vzájemných zápasech navrch zlínští Ševci.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Karviná neprohraje
Padne méně než 2.5 gólu
Více než 25.5 faulů v zápase

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Lapeš - Čurma, Bederka, Svozil, Žídek - Boháč, Budínský - Memič, Bartl, Mikuš - Doležal.

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Simerský, Didiba, Čelůstka - Kolář - Vukadinovič, Janetzký, Slončík, Fantiš - Žák.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.22 - 3.00

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FK Teplice - Viktoria Plzeň

sobota 15:00

Členové Teplic a Plzně, kteří ve svých klubech působili už od začátku minulého ročníku, budou možná prožívat během prvního ligového víkendu déjà vu. Oba týmy totiž stejně jako před rokem proti sobě na severu Čech zahájí sezónu. Tehdy byla Plzeň jako obhájce titulu jasný favoritem, a přestože nyní trofej neobhajuje, její role se v Teplicích nijak nemění.

Před rokem se střetly zcela odlišné realizační týmy. Ten domácí vedl Jiří Jarošík, kterého ale v březnu letošního roku nahradil Zdenko Frťala. Michala Bílka na plzeňské lavičce zase nahradil po sezóně velezkušený Miroslav Koubek.

Teplice během přestávky kádr spíše zužovaly. Z dlouholetých opor tým opustili Hyčka s Vondráškem, chybět může také Ladislav Kodad, který přestoupil do Mladé Boleslavi a Tomáš Kučera, který dočasně přerušil kariéru. Do týmu naopak přišla jen dvojice ligou neověřených hráčů - Bílek z Opavy a Krsmanovič z TSC Bačka Topola. Jedinou posilou s ligovými zkušenostmi je Filip Havelka, který minulou sezónu strávil v Dukle Praha.

Letní přípravu strávily Teplice v moderním tréninkovém centru v Blšanech a odehrály čtyři přípravná utkání. Proti Vlašimi, Ústí nad Labem, Žižkovu a Varnsdorfu si udržely stoprocentní bilanci a zejména výhra 4:0 v posledním zápase s Varnsdorfem byla pro Frťalu pozitivní: "Generálka s Varnsdorfem nám vyšla výsledkově, na videu jsem si ale rozebrali spoustu situací, které nebyly ideální."

Plzeňský letní příběh plný nejistot se znovu opakuje. Dlouholetý plzeňský šéf Adolf Šádek sice konečně dotáhl do konce prodej klubu, ale k nějakým velkým přestupovým závodům s pražskými "S" nedošlo. Do klubu přišel ze Slavie velezkušený středopolař Ibrahim Traoré, po dlouhých jednáních s druholigovým Vyškovem bylo dotaženo hostování stopera Sampsona Dweha a byla aktivována opce na Durosinmiho.

Zřejmě i z tohoto důvodu jsou v Plzni v předsezónních vyjádřeních opatrnější a po dvou úspěšných sezónách, které zahrnovaly titul a účast v základní skupině Ligy mistrů, podobné ambice nemají. "Chci, abychom hráli dobrý fotbal, který se bude lidem líbit. Sportovní cíle se nedají nikdy striktně naplánovat. Určitě povinností Viktorie Plzeň je dosahovat umístění zajišťující evropské poháry," prohlásil nový trenér západočeského klubu Miroslav Koubek.

V minulé sezóně Teplice opět bojovaly o udržení v lize, zatímco Plzeň se pohybovala na čele ligové tabulky. Přesto oba jejich vzájemné zápasy nabídly vyrovnanou podívanou a také vyrovnané výsledky. Jestli se remízový výsledek bude opakovat, tak na něm rozhodně nebude mít podíl zraněná plzeňská trojice Čihák, Pernica a Havel. Otazník visí také nad startem Cadua. Na straně domácích je po zdravotní stránce vše v pořádku.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Plzeň zvítězí a vstřelí 1. gól
Rafiu Durosinmi vsítí branku
Plzeň vyhraje oba poločasy

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Knapík, Chaloupek, Mičevič - Radosta, Jukl, Mareček, Urbanec - Trubač - Gning, Fila.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Řezník, Hejda, Jemelka, Sýkora - Traoré, Kalvach - Kopic, Vlkanova, Vydra - Durosinmi.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.15 - 4.08 - 1.66

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FC Hradec Králové

sobota 18:00

Favoritem číslo jedna je podle sázkových kanceláří Slavia a ta už v sobotu zahájí ligu proti neoblíbenému Hradci. Sešívaní s ním měli loni problémy, na druhou stranu soupeř se proměnil a u kormidla Votroků už například není Miroslav Koubek, nýbrž Jozef Weber. Jak si pod jeho vedením Východočeši povedou? A dokáže Slavia sesadit z trůnu odvěkého rivala Spartu?

Slavia začíná v domácím Edenu a podle všech předpokladů by měla proti Hradci získat tři body. Loni se jí to však nepovedlo a po porážce na východě Čech následovala jen remíza 1:1. "Je to tak, musím říct, že je to tým, který to na nás poslední dobou umí a jeho výkony jsou proti nám v poslední době dobré. V útočné fázi jsme se proti nim těžko prosazovali, takže doufáme, že to bude výrazně lepší. Všichni máme v hlavě poslední zápas základní části minulé sezony, kdy jsme je tu nedokázali porazit. Víme, že to je tým, který má dobře srovnanou defenzivu, nedostává moc gólů, na druhou stranu jsme měli dost času na přípravu, takže věřím, že zítra tu nepříznivou sérii prolomíme, jsme na to dostatečně připravení," podotkl Jindřich Trpišovský.

Ambice Pražanů jsou ty nejvyšší a vedle ligového titulu cílí i na úspěch v evropských pohárech. Ale rozhodne až výkon na hřišti. Slavia víceméně ustálila kádr, vhodně ho posílila a podle kouče Trpišovského absolvovala velmi dobrou přípravu. "Tým je hladový, chce úspěch, chce trofeje a udělá maximum, aby to získal. Uděláme všechno pro to, abychom minimálně jednu trofej získali. Vždycky říkám, že pravda leží na hřišti. Rád hodnotím, co se stalo na hřišti, a ne coby kdyby před sezonou," dodal slávistický kouč.

V Edenu je bude chtít zaskočit Hradec, jenž první dvě kola odehraje venku. "Teď už se těšíme na začátek ligy. Zvlášť, když máme tak těžký los, hrát na Slavii je zážitek. Je to kandidát číslo jedna na titul a my tam začínáme. Myslím, že bude plný stadion - to jsou zápasy, pro které děláme fotbal," nechal se slyšet asistent trenéra Stanislav Hejkal. Největší změnu provedli Votroci na trenérské lavici a úspěšného Miroslava Koubka nahradil Jozef Weber. Změn doznal i kádr, i když na východ Čech dorazila zajímavá jména jako Ladislav Krejčí, Václav Pilař nebo David Heidenreich.

Jak už bylo řečeno, Hradec svého hostitele loni nemile zaskočil a ve vzájemných zápasech neprohrál už třikrát v řadě. To bude chtít Slavia samozřejmě změnit a zdá se, že kádr má až na některé výjimky pohromadě. Jindřich Trpišovský určitě nemůže počítat s Davidem Pechem, Sheriffem Sinyanou a Condradem Wallemou.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Slavia zvítězí v handicapu -1.5
Václav Jurečka vstřelí gól
Slavia dá branku v obou poločasech

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Holeš, Ogbu, Ousou - Douděra, Oscar, Zafeiris, Schranz - Provod, Jurečka - Van Buren.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Heidenreich, Čech - Gabriel, Smrž, Kodeš, Horák - Pilař, Krejčí - Vašulín.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.13 - 9.19 - 22.30

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
1. FC Slovácko
0
0
0
0
0 : 0
0
FC Hradec Králové
0
0
0
0
0 : 0
0
Bohemians Praha 1905
0
0
0
0
0 : 0
0
Dynamo České Budějovice
0
0
0
0
0 : 0
0
FK Jablonec
0
0
0
0
0 : 0
0
Slovan Liberec
0
0
0
0
0 : 0
0
FK Mladá Boleslav
0
0
0
0
0 : 0
0
Baník Ostrava
0
0
0
0
0 : 0
0
Viktoria Plzeň
0
0
0
0
0 : 0
0
Sigma Olomouc
0
0
0
0
0 : 0
0
Slavia Praha
0
0
0
0
0 : 0
0
Sparta Praha
0
0
0
0
0 : 0
0
FK Teplice
0
0
0
0
0 : 0
0
FC Zlín
0
0
0
0
0 : 0
0
MFK Karviná
0
0
0
0
0 : 0
0
FK Pardubice
0
0
0
0
0 : 0
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (514)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele