InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert žáků Marie Homolkové

    středa 22.5 17:00 - ZUŠ – Hrad, Strakonice

  • Posezení s harmonikami

    středa 22.5 18:00 - Hospoda Myslivna Dražejov

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

V Hrejkovicích letos dominoval tým Unga Bunga

HREJKOVICE – Druhým ročníkem tuto sobotu pokračovala loni odstartovaná tradice v krásném rekreačně-sportovním areálu v Hrejkovicích, fotbalový turnaj Apač Cup. Protože se z plánované osmičky týmů, která měla být rozdělena do dvou skupin, jeden manšaft omluvil, rozhodli se organizátoři Pavel Kothera, Martin Novák a Jakub Prokop pro změnu formátu. Sedmička celků se v rozsáhlé základní skupině utkala každý s každým a následně už se hrálo bez play off jen utkání o umístění – první s druhým finále, třetí se čtvrtým o bronz a celky na pátém až sedmém místě měly minitabulku o pořadí. Protože letos chyběli obhájci premiérového vítězství Bratan Hrejkovice, jehož někteří hráči byli nadraftováni do jiných družstev, bylo místo pro nového vítěze volné.

Prvenství pro sebe nakonec ve svůj prospěj uzmul tým Unga Bunga, přičemž už jeho logo na dresech prozrazovalo, že jde hlavně o tým florbalistů. Druhý byl West Hemenex a pořadí na stupních vítězů uzavřel tým FC Hospůdka u Zdeničky ze Sepekova.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace