10 let po ničivé mrtvici! Bavič Novotný (75) se teď zapotí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

10 let po ničivé mrtvici! Bavič Novotný (75) se teď zapotí...

Petr Novotný s dcerou Tučného Míšou
Petr Novotný s dcerou Tučného Míšou (Foto: M. Pátek, F. Jirásek)

Je to už deset let, kdy ho na letišti v Ruzyni před odletem za moře postihla mrtvice. Petr Novotný (75) tehdy chodil dokolečka a nevěděl, jak se jmenuje. Pak přibyly další zdravotní trable, dostával se z nich jen pomalu. Ale dnes se známý bavič a moderátor nenudí. Především díky skupině Fešáci má pořád nějaké vzrůšo.

Narozeniny oslaví Petr opět v kruhu rodiny a nejbližších přátel grilovačkou a příjemným posezením. „Gratulovat budeme až ke konci srpna, protože šestého, v den narozenin, Petr v Praze nebude,“ prozradil deníku Aha! muzikant a lídr Fešáků Antonín Kny (60). „Vezmu kytaru a zazpíváme, žena napeče,“ slíbil. „Scházíme se ve stejném složení s Tomášem Linkou, Frantou Ringo Čechem a Honzou Rosákem na zahradě v Řeporyjích už léta,“ dodal.

Bavič Petr Novotný po mrtvici: Před lidmi vydržím stát jen 10 minut!

Video se připravuje ...

Letos ale za Petrem přijdou s velkou novinou. „Chystáme vydání DVD s loňským koncertem v Lucerně k pětapadesátinám Fešáků. I s Petrem pak podepíšeme tisíc kousků včetně zpěvníků. Věřím, že z toho bude rekord hodný zapsání do patřičné knihy,“ ujistil Aha! Kny. V říjnu by se měli velkolepého křtu v Radio Café u Českého rozhlasu účastnit všichni, kdo měli kdy s Fešáky co do činění a jsou ještě naživu. Per Novotný, který samozřejmě loni na koncertu nemohl chybět, se už teď těší!

Bavič Novotný po mrtvici: Nevzpomíná si na svou roli!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.