Jak si Vyskočil brousí nůž na Ukrajince…

Známý herec Ivan Vyskočil je již delší čas trnem v oku mainstreamových médií, neboť coby veřejně známá osobnost nesdílí proukrajinské nadšení (za každou cenu) některých svých kolegů z umělecké branže (Holubové, Svěráka, Čtvrtníčka a mnoha dalších). To se neodpouští. Stal se personou non grata. Nežádoucí o to více, že jeho názory díky popularitě nezapadají a mají schopnost oslovovat, neboť na rozdíl od těch oficiálních nejsou fanatické, ale racionální. Média to sice takto nevnímají, avšak hodně občanů ano, což vládnoucí establishment vytáčí do nepříčetnosti.

Proto vymýšlejí, jak Vyskočila dehonestovat na jakýkoli způsob. Jeden z takových nám představuje web extra.cz v komentáři pod titulkem: Ukrajinci mají mercedesy, ale chtějí pomoc. A jezdí domů na dovolenou, kritizuje Vyskočil. Tvrzení kulhá.

Následuje analýza hercových výroků. Samozřejmě – všechny jsou podle autora komentáře Davida Zápala pomýlené. Nezabírá ani fakt, že tisíce Ukrajinců v produktivním věku jsou namísto v armádě tady u nás a jinde po Evropě a že nejen Česká republika de facto povinně bojuje za ně – v tuto chvíli hlavně finančně (dodávky zbraní a munice zejména – nicméně ani mobilizace není vyloučena), na což v prvé řadě doplácí obyvatelstvo. Nezabírá prostě nic. Důvod je prostý – s dogmatickými fanatiky diskutovat nelze.

Zajímalo by mě, s jakými argumenty všichni tihle Zápalové vyrukují v momentě, kdy na frontu budou odvádění čeští muži, zatímco ti ukrajinští si budou domů jezdit na dovolenou, aby se za pár dnů zase vrátili do pohostinné České republiky.

Ale zpět ke konkrétnu Vyskočilovy dehonestace. Onen zmíněný komentář totiž uvozuje fotografie, na níž Ivan Vyskočil v kuchyni brousí nůž. Mohla být na místo této jakákoli jiná – existuje jich nepřeberné množství. Ne, to ne. Proukrajinsky zapálený Zápal si ausgerechnet vybral právě tu s tím nožem. Já v podtextu toho čtu, že Vyskočil se s nožem chystá tady v Česku na Ukrajince. Jak hluboko se ještě dá klesnout, sice netuším, avšak jedním si jistý jsem – pár metrů na úplné dno propasti morálního hnusu tu k mání pořád ještě je.

Pavel Votruba

FOTO – extra.cz

Související články

2 KOMENTÁŘŮ

  1. Blbost a imbecilita ukrajinských politických představitelů nezná mezí. Tyto informace vám ČT24 neposkytne:

    📍🇺🇦Ukrajina může využít dodávky amerických stíhaček F-16 k organizaci nové exportní trasy pro své zemědělské produkty, řekl ukrajinský ministr zahraničí Dmytro Kuleba v rozhovoru pro France 24.

    „Pokud budeme mít F-16, nebudeme závislí na Rusku ve vývozu ukrajinského obilí na světové trhy. Čím dříve je obdržíme, tím dříve budeme moci spustit nový chráněný koridor,“ řekl.

    Podle něj je otázka dodávek stíhaček „už vyřešena“, ale realizace těchto plánů si vyžádá čas.

    Sledujte @neCT24 | 42TCen

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy