Farang: Akční řežba přináší klasický příběh o násilné pomstě

Farang: Akční řežba přináší klasický příběh o násilné pomstě | Fandíme filmu
Studio Canal
Zobrazit dalších 6 obrázků
Kickboxerský šampion se dal na herectví. Pusťte si trailer, kde seřeže úplně všechny.

Režisér Xavier Gens na sebe před lety upozornil krvavými Hranicemi smrti. Pak to vypadalo, že se prohrabe až do hollywoodské první akční ligy, jenže jeho adaptace videohry Hitman z roku 2007 za moc nestála. Následně Gens točil samá béčka a reputaci si trochu napravil teprve spolu s akčním seriálem Gangs of London, pro nějž natočil hezkou řádku epizod.

Letos dokončil snímek Farang, který nabízí tu nejklasičtější akční zábavu, jakou jsme hltali na začátku 90. let, kdy videotrh ovládali Jean-Claude van Damme a jemu podobní. Hrdina filmu se zaplete s nesprávnými lidmi, jeho rodina to odnese a následuje cesta pomsty. To je všechno. Protagonistu ztvárnil bývalý profesionální kickboxer Nassim Lyes, jenž se před pár lety dal na herectví. A zřejmě je to celé hodně krvavé.

Hlavní hrdina Sam je profesionální boxer, který si odseděl nějaký čas ve vězení. Po propuštění na podmínku jej dostihne jeho zločinná minulost a nezbývá mu nic než se dát na útěk. Pět let se mu daří žít v tichosti na jednom z thajských ostrovů, kde si vybuduje poklidný život s manželkou a dcerou. Pak ho ale skrz vydírání lokální mafiánský boss donutí k nebezpečnému pašování drog. To skončí tragédií a Sama nadále v životě pohání jediná věc: Touha po kruté pomstě.

Krom Lyese ve filmu hrají Olivier Gourmet, Vithaya Pansringarm a Loryn Nounay. Premiéru měl film 28. června ve Francii a postupně se dostává na další trhy. U nás si zájemci téměř jistě budou muset počkat na VOD. Dole pod trailerem najdete dosud zveřejněné obrázky.

Podklady a foto: StudioCanal

Galerie: 7

Farang: Akční řežba přináší klasický příběh o násilné pomstě | Fandíme filmu Farang: Akční řežba přináší klasický příběh o násilné pomstě | Fandíme filmu Farang: Akční řežba přináší klasický příběh o násilné pomstě | Fandíme filmu Farang: Akční řežba přináší klasický příběh o násilné pomstě | Fandíme filmu Farang: Akční řežba přináší klasický příběh o násilné pomstě | Fandíme filmu Farang: Akční řežba přináší klasický příběh o násilné pomstě | Fandíme filmu Farang: Akční řežba přináší klasický příběh o násilné pomstě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest