ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 9963 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Slovenské trio S hudbou vesmírnou

0 jsk 27.7.2023

Více se zaměřit na české publikum, to je záměr slovenského popového tria S hudbou vesmírnou. Doma má spoustu příznivců, jeho videoklipy mají rekordní sledovanosti. Písním nechybí melodičnost, drajv ani vtip.

Trio S hudbou vesmírnou se dalo dohromady před osmi lety. Daniel „Sorizzo“ Kis a Marek Koleno tak volně navázali na uskupení Hidden Road, kterého byli členy. Na startu doplnila chlapce Dominika Morávková. Herečka známá i český divákům z filmů Johančino tajemství, Špína, Pirko nebo V létě ti řeknu, jak se mám.

Průlomem v kariéře tria byla píseň Je nám teplo, na které se podílel i herec a režisér Jiří Mádl. Na tuto přeshraniční spolupráci S Hudbou vesmírnou navázali písni Jsem tu jen ze slušnosti, kde si zazpíval písničkář Michal Horák. Svou popularitu na Slovensku členové S hudbou vesmírnou zúročili i coby moderátorské trio, když uváděli pořad Zem spieva nebo jeden z ročníku Miss Universe Slovensko.

V létě roku 2022 došlo ve složení S hudbou vesmírnou ke změně na postu zpěvačky. Dominiku Morávkovou nahradila Sára Polyaková, jinak též herečka a v minulosti i úspěšná atletka.