Adamczykovi jsou první hvězdní manželé ve StarDance. Páry už v soutěži byly a několik jich dokonce vzniklo

Manželé se na parketu postaví proti sobě jako soupeři
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

On „vychillenej“, ona „vybalancovaná“, takoví by podle představ Evy a Marka měli být jejich partneři ve StarDance 2023. Adamczykovi budou prvním manželským párem, který vystoupí v české verzi celosvětově úspěšného formátu britské BBC. Před nimi už v soutěži tancovali Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý, kteří spolu sice chodili, ale ještě nebyli manželé. Životní druzi a družky tancovali také v řadách profesionálů. A několik dvojic se ve StarDance dalo dohromady.

Herec Marek Adamczyk je rád, že do soutěže jde s manželkou Evou, olympijskou vítězkou a mistryní světa ve snowboardingu. „Přijde nám vtipné, že budeme stát proti sobě, navzájem však budeme jeden druhému přát,“ uvedla sportovkyně Eva Adamczyková na portálu České televize.

Herec má jasno

Pokud jde o taneční schopnosti, má její manžel Marek Adamczyk jasno: „Až budu schopný minutu tancovat určitý tanec, tak budu šťastný.“ Zneklidňuje ho však otázka, jaká bude jeho taneční partnerka. „Měla by být chápavá. Trošku se bojím toho, aby nebyla moc přísná. Ale na druhou stranu možná budu potřebovat trochu přísnosti. Já bych chtěl, aby byla vybalancovaná,“ zauvažoval populární herec o své partnerce na parketu Lence Noře Návorkové.
Profesionálnímu tanci se podle svých slov dosud vyhýbal, účast ve StarDance proto vítá jako novou zkušenost a výzvu.

Eva se chce odvázat, být rychlá a divoká

„Měl by být hlavně v pohodě a „vychillenej“. Něco v tom smyslu, abychom byli na podobné vlně, to je myslím důležité,“ upřesnila Eva Adamczyková svou představu o svém tanečníkovi (jak víme, bude jím Jakub Mazůch) na facebookovém profilu StarDance ještě před zahájením příprav.

Od soutěže samotné si slibuje, že jí pomůže odhalit skryté rezervy, o nichž dosud neví. „Naučím se něco nového, vyzkouším si trochu jiný způsob tréninku a náročné fyzické aktivity,“ věří úspěšná sportovkyně.

Eva si věří

Pokud jde o to, jak daleko se v soutěži dostane, olympijská vítězka Eva Adamczyková vyjádřila důvěru ve své schopnosti: „Věřím tomu, že si zatancuju skoro všechny tance. Nejvíc se těším na ty rychlejší a divočejší, u nichž se člověk může odvázat.“ Před některými tanci však má respekt. Quickstep mi vždycky přišel šíleně těžký a měla jsem pocit, že ho nemůžu zvládnout. Zajímá mě, jestli je nějaký fígl, který mi v tom pomůže.“

Když Brzobohatý vypadl, Kuchařová plakala

Partneři už v minulosti ve StarDance tančili, nebyli však manželé. Když v roce 2013 vypadl ze soutěže hudebník Ondřej Brzobohatý, jeho přítelkyně – modelka Taťána Kuchařová – se neubránila slzám. Brzobohatý tehdy podle serveru idnes.cz divákům vzkázal: „Užil jsem si to, ale budu teď podporovat Taťánu. Takže všichni, kdo jste mi posílali hlasy, posílejte je prosím Taťáně, protože je úžasná.“
Pohledný pár si své „ano“ řekl až o tři roky později. V nedávné době se už ale veřejně propíral jejich drsný rozvod.

Čvančarová a Čadek stále spolu

Životní pár tvořili také profesionální tanečníci Lucie Hunčárová a Jan Onder. V osmé řadě StarDance v roce 2016 Lucie podlehla kouzlu svého tanečníka, kuchaře Emanuela Ridiho, o tři roky později se však rozešli.

Manžela ve StarDance našla herečka Jitka Čvančarová. V roce 2010 se stal jejím životním druhem taneční poradce Petr Čadek a o rok později se vzali. Dnes mají dvě děti a navzdory četným fámám Jitka Čadek Čvančarová informace o chystaném rozvodu stále dementuje.

První místo a životního druha k tomu si ve StarDance vytancovala herečka Marie Doležalová. V sedmé řadě v roce 2015 zvítězila s Markem Zelinkou, s nímž dodnes tvoří pár a mají spolu dvě děti.

Královnou tanečního parketu se v roce 2013 stala herečka Anna Polívková. Vztah s výrazně mladším partnerem Michalem Kurtišem se po šesti letech rozpadl.

Zdroje: Česká televize, Facebook, sip.denik.cz, ahaonline.cz, sedmicka.tyden.cz, prozeny.cz, idnes.cz, wikipedie.cz

KAM DÁL: Mozart se v Praze opíjel a užíval si noční radovánky. Muzikanta pozval k sobě do pokoje.