InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy fotografií - Fotoklub Písek

    Úterý 4.6 17:00 - Galerie Portyč Písek

  • Vystoupení tanečního oboru ZUŠ Otakara Ševčíka

    Úterý 4.6 18:00 - Divadlo Fráni Šrámka Písek

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Anketa: Domácí úkoly ano či ne?

Jste v základních školách pro zrušení domácích úkolů?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Samuel Drančák se podepsal pod senzační skalp americké osmnáctky

BŘECLAV / JIŽNÍ ČECHY – Výraznou jihočeskou stopou se může na probíhajícím tradičním turnaji Hlinka-Gretzky Cupu pochlubit hokejový reprezentační tým do 18 let. Novým hlavním koučem je ještě loni budějovický David Čermák, manažerem pak legenda Motoru Michal Vondrka, který ještě loni sám oblékal dres extraligového družstva. Především jsou ale v kádru hned tři hokejisté z jihočeské líhně – konkrétně obránce Jan Skok a útočníci Matyáš Humeník a Samuel Drančák. Poslední jmenovaný Drančák, který míří pro příští sezonu z Motoru do zámořské juniorky, se podepsal hned ve včerejším zahajovacím utkání pod drtivou výhru nad Spojenými státy americkými. Češi si připsali hladkou dominanci 7:2 (1:0, 2:2, 4:0) a Drančák se postaral o důležitý gól na 4:2 v úvodu třetí části. Od té doby už Američané, kteří ale nepřijeli do České republiky s nejsilnějším možným výběrem, na Čermákovu partu vůbec nestačili.

Česká reprezentace po včerejším sladkém vítězství pokračuje v Hlinka-Gretzky Cupu už dnes. Od 19 hodin hostí svěřenci trenéra Čermáka na břeclavském zimním stadionu reprezentaci Německa. Naši západní sousedé včera utrpěli krutý výprask od jednoho z favoritů turnaje. Švédsku podlehli rozdílem několika tříd 1:11.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace