Dnes Pátek - zatazeno 20°C
Zítra Sobota - prehanky-dest 20°C
Pátek 24. 5. 2024
Svátek má Jana
Pražské drby
Co se v Praze povídá
Nabídka pro inzerenty
Inzerujte na serveru www.prazskypatriot.cz za zvýhodněné ceny.
Letní PrahaPražský životSetkání

Prosekneme v Praze 9

31. 8. 2023
Klub Harfica a Terénní program Proxima Sociale pořádají 13. ročník Prosekneme. Tato komunitní akce se koná 31. srpna od 14 do 18 hodin v parku Přátelství na Proseku.

Radnice Prahy 9 se k této akci přidá a bude zde mít svůj stánek, kde bude sbírat darované školní aktovky, pastelky, sešity, pera….prostě cokoliv, co by se mohlo hodit malým školákům a ulevit rodičům.

„Pokud máte doma zachovalou školní tašku nebo baťoh, vodovky, penály atd., které ještě mohou posloužit dalšímu dítěti, nevyhazujte je a přineste. A když vyrazíte na nákupy a bude chtít potěšit i dalšího školáka, budeme rádi, “ říká místostarostka Prahy 9 Kamila Matějková.

Pro dětské i dospělé návštěvníky je připravena zdarma řada zajímavých aktivit. Svoji kreativitu si mohou návštěvníci vyzkoušet ve výtvarné dílně, bude vyhlášen turnaj v oblíbeném fotbálku, sportovní nadšenci si mohou vyzkoušet zručnost při žonglování nebo svoji mrštnost při překonávání překážek pod vedením parkuristy Sahira.

Ve fotokoutku můžete změnit účes v kadeřnickém salonu nebo si vyrobit vlastní originální placku. Během odpoledne se můžete těšit i na setkání s mladými influencery Tom&Emi.

Se zajímavými volnočasovými aktivitami přichází Městská knihovna Praha 9, klub HoPo a s tanečním vystoupením Klub Harfica.

Pro všechny návštěvníky připraví občerstvení Tichá cukrárna a celé odpoledne se o hudební produkci bude starat kapela Don Bon.

Na závěr pestrého odpoledne proběhne slosování tomboly a vylosované šťastlivce čekají zajímavé odměny.

prosekneme-31-8


Autor: Cen

Letní hry Na Františku

Včera ve 12:38

Praha 1 pořádá Letní hry Na Františku. Děti a mladiství se mohou těšit na atletiku, mini golf, basketbal, florbal, lezení, veslování nebo surfařský simulátor.

PVK: Přehled plánovaných výluk vody na 22. týden

Včera v 11:44

Pražské vodovody a kanalizace zveřejnily plánované výluky v dodávkách pitné vody příští týden. Výluky jsou z důvodu provádění plánovaných oprav, udržovacích a revizních prací.

Pražské vinice: Dvě besedy na Vyšehradě

Včera v 07:38

Zajímá vás víno a kultura s ním spojená? Poznejte autenticitu a výjimečnost vín z pražských vinic. Jedinečné polohy těchto zelených částí Prahy, z nichž některé jsou památkově chráněnými územími, veřejnosti běžně nepřístupnými, poskytnou i nevšední výhledy...

Troja: Zámek a labyrint

Včera v 07:07

Zámek Troja a jeho okolí představují jedinečný prostor v širším centru Prahy, kde bude GHMP představovat témata spjatá s urbánním historickým prostorem za pomoci současných uměleckých prostředků. 

Moai bude slavnostně odhalena, přijde i Pavel Pavel

Včera v 07:03

Socha Moai v bubenečském parku Lázaro Cárdenase už zdomácněla, v mezičase dostala i klobouk pukao. Nyní dojde i na slavnostní odhalení za přítomnosti zástupců Chile, které sochu do parku Prahy 6 darovalo.

Střelecký ostrov zve na Vinařské slavnosti

22. května 2024 ve 12:15

Prezentace malých rodinných vinařů nejen z jižní Moravy, ale i z oblasti starého a nového světa, jejichž produkci běžně neochutnáte v pátek 24. a v sobotu 25. května.

Korso Krymská 2024

22. května 2024 v 07:44

Krymská, to je ulice plná barů, restaurací, obchodů a dílen. V roce 2022 se obnovila tradice Korsa Krymská, které vždy koncem května vdechlo malé vršovické ulici venkovní život velkého bulváru. Bez aut a omezení se návštěvníci mohou těšit na spoustu živé hudby a představení, jídla a pití. Ve...

Multižánrový hudební festival v Modřanech

22. května 2024 v 06:48

V sobotu 25. května se v Modřanech koná Multižánrový hudební festival. Vstup volný.

Praha 1: Setkání k budoucnosti parku Kampa

21. května 2024 v 16:28

Ve středu 22. května se v parku Kampa koná veřejné setkání o budoucnosti parku. Od 17 do 18 hodin se můžete zúčastnit procházky po parku s architektkou, která vám představí nový návrh. Procházka začíná u saly terreny.

Další články
Nahoru