Hlavní obsah

Další rána pro grandslamového šampiona a bývalou světovou trojku! Přijde o US Open

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chorvatský tenista Marin Čilič nezažívá povedenou sezonu. Po lednovém zranění se více než půl roku kurýroval ze zranění kolena. Na domácím červencovém turnaji v Umagu se pokusil o návrat. Neúspěšně. Nejenže nezvládl hned úvodní duel, ale hlavně si obnovil nepříjemné zranění. Poslední grandslam sezony ve Flushing Meadows tak bude postrádat svého bývalého šampiona.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Chorvatský tenista Marin Čilič na archivním snímku.

Článek

Vítěz amerického majoru z roku 2014, kdy v cestě za svým největším titulem kariéry utnul naděje české hvězdy Tomáše Berdycha nebo švýcarské legendy Rogera Federera, si na úvodním turnaji letošního roku v indickém Puné poranil koleno. Nic nenasvědčovalo tomu, že by mělo jít o vážný problém, ale bývalá světová trojka musela vynechat více než půl roku a do kolotoče ATP naskočila až minulý týden na domácím podniku v Umagu.

V utkání s italským antukářem Flaviem Cobollim však Čilič uhrál pouze sedm gemů a s domácími fanoušky se loučil již v prvním kole. Horší zprávou však bylo obnovené zranění.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Marin Čilić (@marincilic)

Přetrvávající problémy s kolenem 34letého Čiliče nepustí na oblíbenou americkou šňůru. Chorvatský dlouhán tak vynechá nejen newyorský grandslam, ale i své milované Cincinnati, kde před 7 lety vyhrál prestižní ATP Masters 1000.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články