Skupina Holki vydá nový videoklip. Společnost v něm jim dělá třeba nejkrásnější muž světa

Dívčí kapela Holki je tu s námi už od roku 1999, kdy je založil Peter Fider, píše se na oficiálních stránkách kapely. Klára Kolomazníková, Radana Labajová, Kateřina Brzobohatá a Nikola Šobichová tak vyvážily hudební scénu, kterou v té době ovládala chlapecká kapela Lunetic. A i když Holki dnes už vystupují jen ve třech, bez Kláry, na své oblíbenosti neztratily.

Kapela Holki ve čtyřčlenném složení vydaly 7 alb, na kterých jsou hity jako Už mi nevolej, Vzpomínky zůstanou, Pro mámu nebo Jsi senzační. Poslední album vyšlo v roce 2009 a na něm už se Klára Kolomazníková nepodílela. Ta v roce 2003 kapelu opustila a vydala na svou vlastní dráhu. Vydala čtyři sólová alba, napsala knížku a dokonce několik let hrála v Divadle Semafor, píše zpravodaj iDnes.

Všechny holky se na čas odloučily, nakonec se ale tři z nich opět spojily a šlape jim to spolu výborně. A i když už jsou to maminky od rodin, stále mají čas a energii koncertovat. Na jejich Instagramu najdete výpis koncertů na srpen, kdy holky zahrají například v Plzni nebo v Rumburku. A navíc si pro svoje fanoušky připravily nový singl s názvem Hvězdy, ke kterému za několik dní vyjde videoklip.

„Právě jsme natočily nový videoklip k našemu singlu ‚Hvězdy‘ a nemůžeme se dočkat, až ho uvidíte. Je plný letní atmosféry, barev a hlavně zábavy! A super je na tom i to, že se k nám přidali naši úžasní kamarádi a přišli si s námi zahrát,“ informovaly Holki své sledující. Mezi jejich kamarády se počítá i nejkrásnější muž světa, Dominik Chabr. Kromě něho se však v klipu objeví i další krasavci.

Zdroje: Instagram, oficiální stránky kapely, iDnes