gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

08.08.2023 Prázdniny v Telči jdou do druhé poloviny. Vyvrcholí koncerty Monkey Business, Melody Makers nebo Vlasty Redla (Vojtěch Kolář)    PDF Tisk Email
Pozvánky
Sedmnáctidenní festival Prázdniny v Telči je v plném proudu a za sebou má několik vyprodaných koncertů českých folkových hvězd. Telčský festival ale už dávno není jen o folku. Na velké scéně v Panském dvoře zahrají od čtvrtka 10. do soboty 12. srpna kapely Mňága & Žďorp, Monkey Business, Tata Bojs a spousta dalších.
Prázdniny v Telči
Prázdniny v Telči
Vedle víkendové scény na Panském dvoře běží po celý týden festival na plné obrátky. Každý den začíná program pohádkou v 15:00 a pokračuje dvěma koncerty na náměstí od 17:00 a buskerskou scénou U Lodiček, kde se hraje vždy od 16:00, 18:00 a 20:00. Každý den se také po hlavním zámeckém koncertu hraje ve festivalovém klubu od 22:30.
Z nadcházejících koncertů je největší zájem o koncert Ondřeje Havelky a jeho Melody Makers, kteří do Telče vůbec poprvé přivezou svůj Poklad na stříbrném plátně, tedy písně z filmů třicátých a čtyřicátých let. Na zámku také po krátké pauze vystoupí herečka a zpěvačka Bára Hrzánová s kapelou Condurango, anebo písničkář Vlasta Redl se svou kapelou, ke které se přidá i jeho dcera Lucie Redlová.
Největší energii ale na festival přivezou kapely, které budou hrát na Panském dvoře od čtvrtka 10. do soboty 12. srpna. Monkey Business aktuálně pracují na novém albu s českými texty, tak se těšíme, že vedle hitů zazní třeba i ochutnávka něčeho nového. Tata Bojs opět přijedou se zpěvačkami Simonou a Denisou Katzer a novým členem, multiinstrumentalistou Matějem Belkem.
Vedle velkých jmen na Panském dvoře zahraje i šest dalších kapel, které rozvíří večírky ve stylu funky, blues a rock´n´roll. Těšit se můžete na venkovní bar, pivovar MadCat, americký Amigo grill, kavárnu, čajovnu a to všechno navíc v krásné atmosféře pod rozrostlými kaštany.
Kompletní program na www.prazdninyvtelci.cz.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Květen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1 2 5
 6 7 8 9
131419
21
2728  

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib