“Chystám vlastní byznys. Nechci být jen ta influencerka, která se fotí a natáčí videa. Nikdy nevíte, co se může stát. Navíc jsem ten typ, který se potřebuje pohybovat a mít kam růst. Budu otevírat vlastní salon krásy, a to v Praze a také na Slovensku,” prozradila své plány pohledná plavovláska.

“Momentálně jsem dva týdny v Čechách a další dva týdny vždy na Slovensku u přítele. Lítám pořád tam a zpět, zatím jsem si na to úplně nezvykla,” řekla Natálka Mykytenko pro Kafe.cz, že je nyní zadaná a spokojená.

“S přítelem jsme spolu už dva roky, což je ten čas, kdy se už dá mluvit o budoucnosti a svatbě. Nebudu lhát, že bychom o tom nemluvili, ale asi ještě ani jeden nejsme úplně připravení. Možná na to bude čas, až rozjedeme salon a situace se trochu usadí. Přece jen, v téhle situaci plánovat svatbu by se mi asi ani nechtělo,” přiznala kráska, že na skutečnou svatbu si nejspíš bude ještě chvíli muset počkat.

V nedávné době Natálku Mykytenko trápily zdravotní problémy. Velmi rychle totiž zhubla deset kilogramů a necítila se dobře. Vyhledala dokonce lékařskou pomoc a nechala se důkladně vyšetřit.

“Řekli mi, že jsem úplně v pořádku. Bylo to prostě mým velmi aktivním životním stylem. Necítila jsem se ale už dobře, protože jsem zhubla na 52 kilo a to už jsem si připadala nemocně. Nyní jsem konečně aspoň dvě kila přibrala a s tím jsem se už docela sžila, takže takhle asi už zůstanu,” uzavřela někdejší zubní sestřička.

Související články