Bytové dekorace

Moderní obrazy drevko zkrášlí každou místnost

Hledáte dekorace, které zkrášlí váš domov? Slyšeli jste už o dřevěných obrazech do interiéru? Pokud ne, máme pro vás několik tipů, které vás jistě zaujmou.

Dřevěné obrazy jsou stále více vyhledávanou dekorací do domácnosti. Jsou nadčasové, moderní, elegantní. Jsou tvořeny jemnými liniemi, které na stěně působí jednoduše a zároveň vytváří obraz vhodný do každého prostoru. Na drevko.cz najdete obrazy v různém designu.

Mezi největší výhodu dřevěných obrazů patří nadčasovost. Jistě ne každý mění obrazy ve svém interiéru každý rok. Dřevěné obrazy ale dýchají nadčasovostí. Díky modernímu zpracování mohou být i klasické motivy zobrazeny designově. Proto si i dnes můžete do moderního bydlení zavěsit např. Poslední večeři od Leonarda da Vinciho, která v takovém provedení zapadne do každého interiéru.

Vyberte si rozměr i dekor obrazu

Vybrat si můžete z velkého množství obrazů. Na drevko najdete obrazy přírody a krajiny, vícedílné obrazy, obrazy zvířat, abstraktní obrazy, náboženské obrazy, obrazy květin a další. Všechny obrazy jsou vyráběny z kvalitní HDF desky silné 3 mm. Tím se na stěně vytváří 3D efekt, takže obraz nepůsobí jako obyčejná samolepka.

Také si můžete vybrat libovolný dekor – bílá, černá, antracit, přírodní, dub, buk či šedá. Díky tomu si můžete vyskládat interiér dle svých představ. Kromě barvy máte na výběr také velikost rozměru. S našimi obrazy zařídíte celý interiér – od předsíně až po ložnici.

Chcete vytvořit vaší ratolesti pokojíček snů? Zavěste ji na zeď jeho oblíbené zvířátko či dopravní prostředek. Díky samolepkám a obrazům do dětského pokoje vnesete kouzelnou a hravou atmosféru.

Také máme na výběr dřevěné citáty o rodině, lásce, dětech a mnoho dalších. Citát nejenže vyplní prázdnou zeď, ale přinese poselství, které chcete mít stále na očích. Můžete ho zavěsit do ložnice, chodby, předsíně, obývacího pokoje i kuchyně.

Dřevěné obrazy z drevka zapadnou do každého interiéru. Lze je jednoduše sladit k nábytku a celému stylu každé místnosti.