White & Case poskytovala poradenství společnosti PPF v rámci prodeje části aktiv společnosti PPF Telecom Group v Bulharsku, Maďarsku, Srbsku a Slovensku

Mezinárodní advokátní kancelář White & Case LLP poskytovala poradenství skupině PPF v rámci prodeje 50% podílu plus jedné akcie v aktivech společnosti PPF Telecom Group v Bulharsku, Maďarsku, Srbsku a Slovensku společnosti Emirates Telecommunications Group Company PJSC (e&) a v rámci zakládání společného podniku mezi PPF Group a e& ve vztahu k těmto aktivům. Kupní cena (společně se smluvními bonusy) ve výši 2,5 miliardy EUR představuje jednu z největších transakcí, jakou kdy PPF realizovala.

"Velice si ceníme možnosti spolupracovat s naším dlouhodobým klientem na další přelomové transakci v telekomunikačním sektoru,“ uvedl partner Jan Andruško (Praha), který vedl právní tým se specializací na fúze a akvizice společně s partnerkou Caroline Sherrell (Sydney). Tým dále zahrnoval partnera Jana Stejskala (Praha), lokálního partnera Jana Jakoubka (Praha), právníky Ivu Čechrákovou a Lukáše Pavlíka (oba z pražské kanceláře). Tým pro oblast bankovnictví vedl partner Jonathan Weinberg (Praha) s podporou právníka Tadeáše Matyse (Praha). Tým pro oblast dluhopisů vedli partneři Petr Hudec (Praha) a James Green (Londýn) a tým dále zahrnoval partnerku Swati Tripathi (Londýn) a právníka Hashima Eltumiho (Londýn).

O White & Case

White & Case LLP je přední světovou advokátní kanceláří se sítí 44 poboček ve 30 zemích světa. Jako jedna z prvních amerických právních firem s celosvětovou působností poskytuje poradenství a právní zastoupení prakticky ve všech oblastech práva dotýkajících se obchodu s mezinárodním přesahem.

Pražská kancelář White & Case byla založena v roce 1991 a s více než 50 právníky a daňovými poradci patří mezi největší mezinárodní advokátní kanceláře v České republice. Zabývá se poradenstvím pro českou a mezinárodní klientelu podle českého a anglického práva a práva státu New York v rámci komplexních tuzemských i mezinárodních obchodních transakcí a sporů.

Kontakt

Zuzana Dvořáková

Business Development Manager

White & Case, s.r.o., advokátní kancelář

zuzana.dvorakova@whitecase.com

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-právo-komunikace-firmy-PPF-White & Case

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.