Celebrity

10. srpna 2023 11:40

Eliška Reiglová

Tetování jako odměna za Wimbledon. Markéta Vondroušová vsadila na jednoduchost

Markéta Vondroušová (24) v červenci vyhrála Wimbledon a dosáhla tak největšího úspěchu kariéry. Stala se v pořadí třetí českou šampionkou na nejprestižnějším turnaji světa, a zároveň tak vyhrála sázku uzavřenou se svým trenérem, který se jako odpůrce tetování musí nechat potetovat. Zatím ale do salónu vyrazila bez něj a dává mu čas, aby slib splnil.

Markéta Vondroušová ve finále Wimbledonu vyhrála nad Tunisankou Ons Džabúr ve dvou setech. Před rokem kvůli zraněnému zápěstí sledovala turnaj v All England Clubu jako turistka a pravděpodobně se jí tou dobou ani nesnilo, že za pouhých 12 měsíců sama dosáhne obdivuhodného úspěchu.

Hvězdná tenistka miluje tetování, kterých má sama hned několik po celém těle, se svým trenérem se proto před časem vsadila, že pokud turnaj vyhraje, bude se kvůli ní muset také nechat tetovat. Nakonec se ale do tetovacího salónu vydala bez něj a doprovod jí dělala sestra. Vondroušová si nechala udělat drobné tetování symbolizující její vítězství.

Na vnitřní straně levého lokte má nyní Markéta Vondroušová vytetovanou další malou ozdůbku. „W jako Wimbledon,“ řekla, jak ji cituje deník iSport. Její trenér Jan Hernych se tetovat nechá určitě, koneckonců musí, protože prohrál sázku, čeká ale na vhodnou příležitost. „Plán je, že si to nechá udělat v New Yorku,“ prozradila tenistka.

„Ta sázka byla jedna úplně nevinná větička před turnajem, z které se teď pro mě stalo téma. Ale už ve Švejkovi se říká, že dluhy z karet se musí platit. A já sázku musím dodržet. Jen musíme prodiskutovat, co to bude, kde to bude, kdy to bude a jak to bude,“ řekl už v minulosti Hernych, který svému slovu dostojí.

Tak vypadalo triumfální vítězství Markéty Vondroušové:

Sdílejte článek
Štítky New York tetování Wimbledon trenér Markéta Vondroušová Jan Hernych

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.