Necker Island: Luxusní dovolená na soukromém ostrově

20. Říjen 2023 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 17025

Pokud jste někdy snili o tom, že byste si užili dovolenou na soukromém ostrově, pak je Necker Island tím pravým místem pro vás. Tento ostrov je vlastnictvím britského miliardáře a zakladatele Virgin Group, Sira Richarda Bransona, který jej koupil v roce 1978 za pouhých 180 tisíc dolarů. Od té doby jej proměnil v luxusní resort, který může ubytovat až 40 hostů a šest dětí.

Necker Island se nachází v Britských Panenských ostrovech, nádherné a nedotčené oblasti Karibiku. Ostrov má rozlohu 74 akrů (30 hektarů) a je obklopen tyrkysovými vodami s korálovými útesy, lemovanými bílými písečnými plážemi. Na ostrově se také nachází nádherná divoká zvěř, včetně plameňáků, lemurův, papoušků a želv.

Hosté na Necker Island si mohou vybrat z několika možností ubytování, které jsou postaveny v balinéském stylu. Největší a nejluxusnější je The Great House, který nabízí devět pokojů s nádherným výhledem, soukromou terasou a jacuzzi. The Great House byl znovu postaven po požáru způsobeném bleskem z tropické bouře Irene v roce 2011, při kterém byli mezi hosty i herečka Kate Winslet, Bransonova matka Eve a dcera Holly.

Kromě The Great House jsou na ostrově také další menší domy, jako například Bali Hi, Bali Lo, Bali Cliff a Bali Beach Cottage. Každý z nich má svůj jedinečný charakter a nabízí soukromí a pohodlí. Hosté si také mohou užít společné prostory, jako je bazén, tenisový kurt, wellness centrum, kino nebo knihovna.

Necker Island je tedy opravdovým rájem na zemi, který splní vaše nejdivočejší sny. Pokud chcete zažít nezapomenutelnou dovolenou na soukromém ostrově Sira Richarda Bransona, musíte si ale připravit dostatek peněz. Cena za pronájem celého ostrova se pohybuje kolem 80 tisíc dolarů za noc. Pokud si to nemůžete dovolit, můžete se také připojit k vybraným týdnům oslav během roku, kdy si můžete rezervovat jednotlivé pokoje nebo sdílet ostrov s malou skupinou lidí.

Galerie