Otec Ornelly Koktové si užívá roli dědečka naplno. Ukázal, jak si s vnukem Quentinem Koktou dopřávají obřích zmrzlinových pohárů

Michal Štika s dcerou Ornellou
Michal Štika s dcerou Ornellou
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 10. 8. 2023

Podnikatel Michal Štika je známý z reality show Štiky, ale také je otcem influencerky a podnikatelky Ornelly Koktové (30). Ta si před několika měsíci na sociální síti Instagram posteskla, že její otec příliš často nevídá její děti. "Dnes je jiná doba, prarodiče dnes pracují. Pohlídat tři děti bych možná ani nezvládl," uvedl tehdy pro ŽivotvČesku.cz dědeček sourozenců Koktových. Nyní se ale situace změnila a sympatický Michal si vyrazil s vnukem do Drážďan, uvedl to pro ŽivotvČesku.cz.

Ještě před pár měsíci stálo Michalovi Štikovi v tom, aby častěji vídal svá tři vnoučata, mnoho překážek. Práce a s ní spojený nedostatek času, navíc se Ornella s manželem Josefem Koktou a dětmi přestěhovali desítky kilometrů za Prahu, a jak sám pro ŽivotvČesku.cz přiznal, tři děti na hlídání jsou na něj moc.

"Bohužel na vnoučata nemám moc času. V tomhle nejsem dobrý dědeček. Tím, že ještě stále pracuji, tak toho času opravdu moc není. Dnes je jiná, moderní doba, není to jako dřív, kdy prarodiče už většinou byli v důchodu," uvedl Michal a dodal, že ve výchově obdivuje svého zetě.

"Kromě toho - tři děti, to je hrozně náročné, takže v nějakém hlídání vůbec nemůžu sloužit. Obdivuji Pepu, že to zvládá. Na druhou stranu má dětí více, tak má už možná natrénováno," odkázal před časem pro ŽivotvČesku.cz podnikatel na to, že jeho zeť má z předchozích vztahů další čtyři potomky.

Teď si ale pyšný dědeček našel k vnoučatům cestu a na sociální síti Facebook se pochlubil snímkem z cukrárny, kam vzal svého nejstaršího vnuka Quentina. "Jinak jako cvičíme, ale když jsou ty prázdniny,“ napsal ke snímku, kde si Quentin s dědou dopřává zmrzlinový pohár. Více se pak Michal rozpovídal na dotaz redakce.

"Na dva dny jsme vyrazili do Drážďan na nákupy. Byli jsme na bazénu, na večeři a také jdeme do rodinného parku. Jsme jen já a Quentin. Jsem rád, že jsme vyrazili, ale doba je taková, že člověk sebevíc chce, ne vždy kvůli času má na vnoučata čas," uvedl pro ŽivotvČesku.cz Michal Štika.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.