Muž roku představuje: Jan Koželuh, finalista číslo 5
Zdroj: herminapress

Muž roku představuje: Jan Koželuh, finalista číslo 5

Vytvořeno dne 11.08.2023

Jan Koželuh (33) je v soutěži Muž roku z hecu. Když brouzdal po sociální síti, vyskočila na něj pozvánka na casting Muže roku a horní hranice účastníků 33 let. To ho nalákalo. Ve svém životě má totiž poslední možnost zabojovat v mužské soutěži. Nikomu ve svém okolí nic neřekl, ale přes sociální sítě to všichni brzy zjistili a drží mu palce.  

Jan Koželuh vystudoval ČVUT, obor konstrukce pozemních staveb se zaměřením na statiku. Pracuje ve stavebnicko - strojírenské firmě. V rámci firmy pracuje na domech v Londýně, je to komplikovaná práce a když potom stavba funguje, je na svou práci hrdý.

Honza pracoval také ve Španělsku, jako animátor krátil čas dovolenkářům. Hraje amatérsky divadlo, jezdí na jednokolce či se zabývá saunovými rituály. Hrál fotbal, volejbal, hokej, chodil na gymnastiku. Poslední dobou ho zaujala akrojóga a párová akrobacie.

Jan Koželuh se domluví anglicky, německy a španělsky.

Jak musí být v práci Honza precizní, tak v životě se řídí intuicí a momentálním nápadem. Přišlo dost zlomových okamžiků v jeho životě, kdy ho něco ponouklo a on to zhmotnil. Mezi zhmotněné nápady patřila například i přihláška do Muže roku. Podle svých slov si chce soutěž užít, nabýt nové zkušenosti, prezentovat se v dobrém světle a neudělat soutěži ostudu.