Česká voda-MEMSEP dokončila projekt pro Energoaqua

blank

Česká voda-MEMSEP informuje o další stavební akci. Pro společnost Energoaqua v Rožnově pod Radhoštěm rozšířila výrobní kapacity výroby ultračisté vody. V uplynulých týdnech už dokončila výstavbu čistírny odpadních vod pro Nestlé a jejich výrobní závod Tivall v Krupce nebo čistírnu pro výrobu hliníkových plechovek v Plzni.

„Společnost Energoaqua je naším dlouholetým partnerem a projekt navázal na již dokončenou realizaci dodávky reverzní osmózy včetně předúpravy, která proběhla v roce 2021,“ sdělil obchodní ředitel Michal Hanáček.

Ultračistá voda pro průmysl mikroelektroniky má v porovnání s jinými průmyslovými sektory nejpřísnější požadavky na požadovanou výstupní čistotu a kvalitu. Se společností Energoaqua připravuje Česká voda-MEMSEP rovněž projekt na rozšíření čistírny odpadních vod o terciální stupeň čištění odpadcích vod pomocí vysokozátěžového číření Actiflo. „Tato technologie byla úspěšně poloprovozně testována po dobu jednoho roku a k realizaci by se mělo přistoupit v roce 2024,“ doplnil Hanáček.

Česká voda – MEMSEP, člen skupiny Veolia, nabízí širokou škálu technických řešení od optimalizací a intenzifikací existujících procesů, přes komplexní rekonstrukce až po projekty na zelené louce. Portfolio služeb sahá od zpracování studií technologických řešení přes zpracování procesních návrhů a projektové dokumentace až po realizace rozsáhlých projektů na klíč, a to jak v municipálním, tak průmyslovém prostředí.

Scroll to Top