Transferový boulevard: Schmeichel míří na Stamford Bridge, Spurs mají na Kaneovu náhradu připravený klubový rekord

Souhrn nejzajímavějších přestupových spekulací z Premier League, se kterými přišla v posledních dnech média.    

Transferový boulevard: Schmeichel míří na Stamford Bridge, Spurs mají na Kaneovu náhradu připravený klubový rekord

Guardian: Šestatřicetiletý dánský brankář Kasper Schmeichel míří z Nice do Chelsea, kde nahradí osmadvacetiletého Španěla Kepu Arrizabalagu, jež by měl na ročním hostování v Realu Madrid zaskočit za zraněného Thibaulda Courtoise.

Independent: Brighton se zajímá o čtyřiadvacetiletého Tylera Adamse z Leedsu poté, co Chelsea - věřící že podepíše Caiceda právě z Brightonu - stáhla svou nabídku smlouvy pro amerického reprezentanta.

RMC Sport: Italské Lazio je nejnovějším klubem, který sonduje ožnosti podpisu šestatřicetiletého francouzského brankáře Tottenhamu Hotspur Huga Llorise 

L'Equipe: West Ham hodlá podat nabídku na dvacetiletého francouzského útočníka Montpellieru Elye Wahiho, o kterého se zajímají také Chelsea a Eintracht Frankfurt.

Football Insider: Tottenham plánuje překonat svou rekordní přestupovou sumu (pětapadesát milionů liber loni za Richarlisona) v rámci snahy přivést náhradu za odchozivšího Harryho Kanea.

Sun: Zájem West Hamu o Harryho Maguirea se zadrhl na osobních podmínkách třicetiletého anglického obránce a Kladiváři se plánují zaměřit na dvaadvacetiletého obránce z Pobřeží Slonoviny Odilona Kossounoua a pro Bayer Leverkusen chystají nabídku na třicet milionů liber.

Bild: Pětadvacetiletý belgický útočník Herthy Berlín Dodi Lukebakio se blíží k přestupu do Burnley, když nabídka činí deset milionů liber plus bonusy.

Liverpool Echo: Everton začal vyjednávat s sedmadvacetiletým nigerijským záložníkem Alexem Iwobim o nové smlouvě, neboť ten vstupuje do posledního roku svého stávajícího kontraktu.