InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Výlet s knihovnou do okolí Volyně

    Úterý 14.5 11:20 - Strakonice – sraz na autobusovém nádraží

  • Vernisáž výstavy obrazů Rudolfa Riedlbaucha

    Úterý 14.5 17:00 - Muzeum Středního Pootaví

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zahozená penalta, nevyužitá přesilovka a tyč v nastavení...

STRAKONICE – Porážkou na svém hřišti. Fotbalisté strakonického Junioru začali novou sezonu krajského přeboru tak, jak si rozhodně nepředstavovali. V neděli 13. srpna podlehli Na Křemelce Rudolfovu nejtěsnějším možným rozdílem 0:1 (0:1). Domácím nevyšel první poločas, kdy měla jejich předvedená hra k ideálu daleko a navíc ještě inkasovali po chybě, jak se později ukázalo, rozhodující gól. Po změně stran svěřenci trenéra Přemysla Šrouba, pro kterého to byla premiéra u trenérského kormidla Junioru, výkon výrazně zlepšili a svého soupeře zatlačili. V 59. minutě navíc dostali po vyloučení Hajného výhodu nejen přesilové hry, ale i penalty, jenže s ní Horník naložil prachbídně, když nechal jen vyniknout gólmana. Vrchol zmaru pak přišel v nastaveném čase, kdy Strakoničtí ještě po standardní situaci orazítkovali tyč. Všechny body se tak stěhovaly do Rudolfova.

2. kolo krajského přeboru, neděle 13. srpna:

FK Junior Strakonice - SK Rudolfov 0:1 (0:1).

Branka: 19. Tlamsa. Rozhodčí: Šťastný - Němec, Kollmann. ŽK: 2:1 (39. Váchal, 90+2. Lízal - 59. Pouzar). ČK: 0:1 (59. Hajný). Přihlíželo 120 diváků.

 

Diskuse k článku - 2 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Písek 

    Reagovat

     

    Dobře sedne si to a bude to do 12 místa junior jede

    Vloženo 13.8.2023 22:07:14

    • Frajer z Písku 

      Reagovat

       

      Tohle může napsat ubožák co ani z Písku není

      Vloženo 13.8.2023 22:39:16

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace