Zde může být vaše reklama.

S MODROU PUSOU Na borůvky? Do Malé Morávky

Na borůvky? Do Malé Morávky

foto: Borůvkové hody

14. 08. 2023 - 15:02

Možná přemýšlíte, kam vyrazit tento víkend. Pokud jste milovníci borůvek ve všech možných podobách, nenechte si ujít tradiční již 22. ročník borůvkových hodů v malé Morávce a Karlově pod Pradědem. Můžete ochutnat třeba krkovičku s borůvkovým přelivem, borůvkový cupcake, burger s borůvkovým chutney a samozřejmě borůvkové knedlíky na několik způsobů. Pokud byste ještě neměli dost, čeká vás borůvkové víno, pivo, mojito i limonáda.

„Vítáme všechny, kteří mají rádi modrou pusu i jazyk. Letos se do festivalu zapojí rekordních 18 podniků z Morávky, Karlova a nově i Dolní Moravice,“ zve za organizátory Boris Keka. Spojení mezi jednotlivými gastro pointy zajistí bezplatný bus. Na borůvkové hody přijíždí do obcí v Jeseníkách každý rok až 20 000 lidí.

Parkování je pro návštěvníky akce zajištěno na louce u autobusové zastávky Malá Morávka - u Rychty u odbočky do Karlova pod Pradědem a také na záchytném parkovišti u tankovací stanice DZ Oil před Malou Morávkou – bistro na benzince je přitom jedním z oficiálních partnerů akce s nabídkou borůvkového menu. Podrobné info najdete na https://boruvkovehody.cz

Další články